NL
EN
FR

Verslag : Boeckenberg A  – Floriant A : 27 - 25  (13-12)
A: Jordan DV (3), Tibo D (3+s), Tess V, Tine P (3)

V: Joppe B (3+s), Nikki S (3), Lisa VG (4), Thomas T (5+s)
Wissel : Lucas DR

Scheidsrechters : N. Pekaar, T. Vlaminckx

Een kraker van formaat om de zaalcompetitie af te sluiten.  Toeval wil ook dat Floriant onze tegenstander wordt in de kruisfinale, dan wel met de Oost-Vlamingen als thuisploeg, tenzij onze panters winnen en Voorwaarts verliest.  In dat geval komt Borgerhout/GW in het vizier.  Dus heeft deze ontmoeting toch nog enig belang ?  Of besluiten beide coaches dat de kruisfinale belangrijker is dan een all-in om de eer in de competitie ?  En hoe sterk speelt de deelname aan de kruisfinale al in de geest van de spelers ?  Allemaal vragen die veel supporters onbewogen laten, als ik hun aanwezigheid in de sporthal in aanmerking neem.  Misschien volgend seizoen eens overwegen hoe er moet omgegaan worden met de live stream ?

Verslag : Blauw Wit A – Boeckenberg A : 15 - 21  (11-15)
V: Imke (4), Jan, Ruben (s), Riet (1+2s)
A: Lander, Jelle (6), Nicky (1), Lotte
Wissels : Zoë (1), Rino

Scheidsrechters :  D. Van den Bergh, J. Gijselinck

“De laatste loodjes wegen het zwaarst”, spreekwoorden zijn er omdat er altijd wel iets van waarheid in zit.  Het was met deze wedstrijd niet anders.  Winst tegen Minerva vormde de enige zekere ontsnapping aan de runner up-wedstrijd.  Rekening houdend met de heenwedstrijd zou dit geen eenvoudige opgave worden.  Trainer Ivo bereidde zijn groep zo goed mogelijk voor, maar kon niet verhinderen dat de zenuwen bij de spelers gespannen stonden.  Bij de ene nog wat meer als bij de andere, zo bleek.

De laatste competitiedag zit er op. De eindresultaten zijn gekend! We gaan met maar liefst 4 ploegen naar de halve finales in Herentals. Daar kunnen we als club alleen maar heel fier en trots over zijn. Proficiat aan de U15, U17, U19 en de topgroep. Het programma kan je hieronder in de flyer vinden. 

Dus supporters... smeer de kelen, haal je mooiste blauwe Boeckenberg tenue boven en kom in grote getalen naar Herentals. 

Zeker ook nog het vermelden waard is dat de B ploeg vandaag ook als eerste in hun reeks geëindigd is en dus kampioen geworden. Proficiat!

 

Beste supporters.

Op zaterdag 11 maart wordt er een bus ingelegd die ons naar Herentals en terug zal voeren. Vertrek 16u30, terugkomst 23u. De prijs heen en terug is €15 cash op de bus te betalen. Inschrijven kan vanaf nu tot en met donderdagavond 2 maart bij Kim Frensch via mail: kimmekefrensch@hotmail.com. Snel zijn is de boodschap want vol is vol.

 

Verslag : Boeckenberg A – Putse A : 29 – 16 (16-6)
A: Tine P (4), Joppe B (3), Thomas T (4), Nikki S (3)
V: Tess V, Jordan DV (5), Tibo D (6), Lisa VG (1)
Wissels : Lauren S, Rani VH, Lucas DR (3)

Scheidsrechters : D. Mertens, K. Meeus

Zoals eerder geschreven was de wedstrijd tegen Putse het toegangsticket tot de kruisfinale.  Bij de spelers heerste er een beetje zenuwachtigheid, bij de supporters eerder een vorm van afwezige gerustheid.  De tribune was mager gevuld, wat er op kon wijzen dat er veel naar de live streams wordt gekeken of dat de koers meer aantrek had dan korfbal.  Spijtig, want ze misten een bij wijlen wervelend Boeckenberg.

Beste Pantersupporters,

Het is zover!!! Vanaf vandaag kan je kaarten bestellen bij Franka en Sonja via het adres finales@boeckenberg-korfbal.be of telefonisch bij Franka (0490/58.65.31) of Sonja (0478/79.32.45).                                                                  

Toegangsprijzen Topkorfballeague : zaterdag 11 maart 2023

  • vanaf 17 jaar - zitplaatsen 20,00 euro - staanplaatsen : 10,00 euro (de staanplaatsen zijn alleen te verkrijgen aan de inkom van De Sport Vlaanderenhal te Herentals en daar krijg je een armbandje dat je toegangsbewijs is, deze kunnen niet worden besteld via de club)
  • Onze jeugd (tot en met 16 jaar) kan gratis een staanplaats krijgen op vertoon van hun identiteitskaart.

Om organisatorische redenen zijn de kaarten pas besteld na het verkrijgen van een bevestigingsmailtje van Franka of Sonja.

Op woensdag 8 maart as kunnen de bestelde kaarten (tss 19u en 20u) opgehaald en betaald worden (graag cash aub - geen overschrijving).

 

Jeugdfinales  zaterdag 11 maart (U15) en zondag 12 maart (U17-U19)

Zeker van een x-finaleticket zijn onze U15 en U17.  Waarvoor een dikke Proficiat!!!  De Panters U19 moeten nog 2 puntjes halen voor een plaats in deze finales.
De tickets voor de jeugdfinales zijn te verkrijgen aan de kassa van de Sport Vlaanderenhal te Herentals en kunnen niet worden besteld via onze club.

Supporters allen op post!!!!

Verslag : Blauw Wit A – Temse A : 14 - 26  (6-10)
A: Ruben (2), Lotte (2+s), Lander (2), Riet
V: Jelle (2), Nicky, Jan (1), Imke (4)
Wissels : Zoë

Scheidsrechter : H. Van Hellemont, M. Jacobs

Met de kersverse kampioen in Promo op bezoek heerste er bij Blauw Wit eigenlijk weinig hoop op punten.  Nochtans lieten de bezoekers enkele sterkhouders aan de kant, maar coach Terrence had zijn skilatten toch een dagje vroeger dan voorzien al opgeborgen.  Coach Ivo had in de 2 weken voorafgaand aan deze wedstrijd  een strategie uitgewerkt en getraind om te pogen Temse uit evenwicht te brengen.

Blauw wit is verheugd te kunnen melden dat volgend seizoen Glenn Goffa en Niels Claeys de nieuwe trainers coaches zijn voor deze ambitieuze jonge groep. Glenn Goffa en Niels zijn beide al van in de jeugd verbonden met de vereniging en hebben de jeugdreeksen bij Boeckenberg doorlopen.
Beiden hebben ook al training gegeven aan jeugdploegen binnen Boeckenberg. Als vereniging vinden we die connectie belangrijk.We wensen hen veel succes en plezier bij Blauw Wit.

Tot het einde van dit seizoen zal Ivo Goossens de topgroep van Blauw Wit overnemen van Tom Bastianen. We hebben Ivo gelukkig snel bereid gevonden dit te doen en hij is met veel ambitie en drive aan de slag gegaan. Succes Ivo.


Namens de raad van bestuur, Sarah Cordon                            

De zaalfinales komen er aan !  Op dit moment komen al onze ploegen ingeschreven in een Top-reeks daarvoor in aanmerking.

Boeckenberg Top en U19A hebben aan 2 puntjes genoeg om zekerheid te hebben.  Putse zal daarin de hoofdrol spelen.  Een tweede of derde plaats kan U17A niet meer ontglippen.  U15A zal het moeten uitknokken tegen wat sterkere ploegen om de vierde stek te kunnen behouden.
Jammer genoeg maakt ook Blauw Wit A kans om in het finaleweekend aan de bak te moeten, zij het dan wel in de runner up-wedstrijd.

Onder lees meer vinden jullie het programmaschema van alle wedstrijden.  Place to be : Herentals Sporthal Sport Vlaanderen.
Op gegevens over de verkoop en de prijs van de tickets is het nog even wachten.

Verslag : Leuven A - Blauw Wit A : 31 – 14  (19-10)
A: Ruben, Imke B (3), Jan (1), Lotte (2)
V: Jelle (2+s), Lander (2), Nicky, Riet (3)
Wissels : Zoë, Rino

Scheidsrechter : E. Mertens, T. Van Goidsenhoven

In de immense catacomben van de Sportoase was het even zoeken naar kleedkamers en speelveld.  Daar keek je dan op enorme, quasi lege, tribunes, een metershoge, gelukkig eveneens, lege klimmuur en langs de andere kant de verlichting van de recreatieruimte.  Minder indrukwekkend, de nogal losse palen en de spekgladde vloer.  Dit waren de settings voor een belangrijke wedstrijd waarvoor Ivo in de trainingen en de bespreking zijn spelersgroep optimaal had proberen voor te bereiden.  Winst betekende zekerheid omtrent het behoud, terwijl Leuven deze punten broodnodig had om nog een kans te hebben aan de runner op-wedstrijd te ontsnappen.

Kalender
  May 2023  
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Livestreams

Foto's
Trooper

Koop Online via Trooper

Sporting A
Events
Verjaardagen
28/05
Noah Jagers
31/05
Gerda Torfs
02/06
Sander Ghys
02/06
Lucas Beke
05/06
Filip Preckler
05/06
Mattijs Preckler
08/06
Kate Petry
Twitter

Kon. Boeckenberg Korfbal Club vzw   |    Grensstraat 9   |   2100 Deurne   |   BTW BE 0408.601.117

info@boeckenberg-korfbal.be

 © 2016, website powered by Twizzit.com