Wij vernamen onlangs het overlijden van de heer Freddy Tondeleir, gewezen lid van Boeckenberg. Wij wensen de familie en vrienden veel sterkte toe.

Verslag kruisfinale U13 : Vobako A – Boeckenberg A : 2 - 4  (1-2)
A: Liv (1), Noor, Eppo, Per (1)
V: Maura (s), Cleo, Jun, Lou (1)
Wissel : Camille
Bank : Kasper, Elise, Othmane

Scheidsrechter : M. Cooreman

Het was al vroeg verzamelen geblazen, om ten laatste om 8u15 present te zijn aan de sporthal Kwik Indoor.  Hier en daar zag ik kleine oogjes, niet bij onze U13’en die met hoge verwachtingen stonden te popelen om hun opwachting te maken.  Rik kent als geen ander de knepen van het vak om zijn spelers en speelsters rustig te houden en voor te bereiden op de wedstrijd.  Wat ook bleek tijdens de opwarming onder het nauwlettend oog van een talrijk opgekomen supportersgroep.  Katrien diende hier en daar nog een tape-je aan te brengen, tot het moment van oplopen gekomen was en de match kon starten.
Tijdens de competitie was Vobako tweemaal aan de winnende hand gebleven.  De eerste maal met vrij ruime cijfers, de tweede keer was een close call met 6-5.  Ik was benieuwd of onze U13 nu de volgende stap konden zetten.

Beste Supporters,

Joepieee!!!! onze U13A door naar de finale!!!!!!

Op zaterdag 19 maart te 11u speelt onze U13A de finalewedsttrijd tegen ASKC in KwikIndoor

Dus allen op post in het blauw!!!

Tickets  : 5€ volwassenen en 2,5€  t.e.m.16j (U17)

De tickets voor deze wedstrijd kunnen besteld worden op het volgende mailadres : finales@boeckenberg-korfbal.be met vermelding van U13A en volwassenen of -16 jaar.

Iedereen zal een persoonlijke QR-code meekrijgen er is dus geen kassa aanwezig bij de wedstrijden.  Deze QR-codes kunnen opgehaald en betaald (graag gepast cash aub) worden op vrijdag 18 maart van 19u tot 20u30 in ons clubhuis.

Beste Supporters,

Op zondag 20 maart as speelt Blauw Wit de Runner Up Promoleague Hoofdklasse 1 wedstrijd tegen Catba om 13u00 in KwikIndoor

Dus allen op post in het blauw!!!

Tickets  : 8€ volwassenen en 4€  t.e.m.16j (U17)

De tickets voor deze wedstrijd kunnen besteld worden op het volgende mailadres : finales@boeckenberg-korfbal.be met vermelding van Runner Up en volwassenen of -16 jaar.

Iedereen zal een persoonlijke QR-code meekrijgen er is dus geen kassa aanwezig bij de wedstrijden.  Deze QR-codes kunnen opgehaald en betaald (graag cash aub) worden op vrijdag 18 maart van 19u tot 20u30 in ons clubhuis.

Ondanks alle coronabesmettingen en wedstrijdverschuivingen konden de kruisfinales doorgaan op de geplande data in een weliswaar aangepast programma en op 2 verschillende locaties.  De zaal van het Boeckenberg Sportcenter was netjes aangekleed, want het geluk en de rangschikkingen hadden zowel de U19 als de TOP van Boeckenberg in eigen huis geprogrammeerd.

Onze U19 moest de spits afbijten tegen AKC/Luma.  Het was wennen voor onze spelers aan het lawaai, want de zaal was behoorlijk gevuld.  De orkesten van beide teams zorgden voor de ritmische ondersteuning van de joelende supporters.  Aanpassen, ja, zich laten intimideren door de atletische stoerheid van een aantal van hun tegenspelers nee.  AKC/Luma startte geweldig, met veel druk en misschien wilden de spelers wel te graag.  Veel kansen werden vooral in het eerste kwart van de eerste helft de nek omgewrongen.  Onze panters hadden het moeilijker om vrije kansen te creëren, ze gingen er echter veel effiënter mee om, waardoor ik een mooie en verdiende 6-3 voorsprong kon noteren.  Dan veel het scorend stil, wat aan de bezoekers de kans gaf om terug te komen.  Onze panters gingen de kleedkamers in met de kleinste voorsprong, 7-6.

Verslag : Boeckenberg A – Putse A : 32 - 16  (13-9)
A: Brent S (3+s), Joppe B (1), Jolien H (4), Tess V (1+2s)
V: Jordan DV (2), Thomas T (3), Sara G (2), Lisa VG (3)
Wissels : Thias DV (1+s), Lauren S (1), Tess M (2), Lucas DR (s), Fauve VG (1), Seppe C, Rani VH (s), Tibo D (2)

Scheidsrechters : B. Wouters, S. De Jonghe

Zelfs de neutrale aanwezigen vroegen zich af waarom deze wedstrijd nog gespeeld moest worden.  Of leefde bij iemand, buiten bij Putse misschien, het idee dat onze panters met meer dan 12 doelpunten verschil van Putse zouden verliezen ?  Ondanks een vloot aan e-mails kon er geen meer geschikte datum gevonden worden om deze wedstrijd te spelen dan 3 dagen voor de kruisfinale.  Langs onze kant konden we enkel hopen dat geen van onze spelers een kwetsuur zou oplopen.

Beste Supporters,

Op zaterdag 12 maart as speelt onze Topgroep de halve finale tegen Floriant in het Boeckenberg Sportcenter.

Tickets  : 10€ volwassenen en 5€  t.e.m.16j (U17).

De tickets voor deze wedstrijd kunnen besteld worden op het volgende mailadres : finales@boeckenberg-korfbal.be met vermelding van x-finale en volwassenen of -16 jaar.

Iedereen zal een persoonlijke QR-code meekrijgen er is dus geen kassa aanwezig bij de wedstrijden.  Deze QR-codes kunnen opgehaald en betaald (graag cash aub) worden op vrijdag 11 maart van 19u tot 20u30 in ons clubhuis.

Supporters op post in het blauw!!!

May 2022

Linda Hermans