NL
EN
FR

Verslag : Edegem A - Blauw Wit A : 20 - 20  (9-9)
A: Imke (3+2s), Kobe (2), Jan (s), Ana (1+s)

V: Lotte (3), Jelle (2+s), Zoë, Lander (3+s)
Wissels : Riet, Rino

Scheidsrechter : T. De Gent

Een topper.  Dan verwacht je spanning, drama en spektakel.  Daarvoor waren er een behoorlijk aantal supporters aanwezig, die, ondanks een druilerige regen voor en na de rust, konden genieten van een echte thriller.  Niels zette Jan en Zoë tussen de lijnen in plaats van Rino en Nicky.  Die zorgden in het B-team mee voor een behoorlijke opwarmer.  Jammer dat er in de laatste 10 à 15 minuten niet werd gescoord zodat Edegem ogenschijnlijk gemakkelijk kon winnen.

Verslag : Boeckenberg A – Temse A : 22 - 19  (11-12)
A: Tess V, Jordan DV (5+s), Tibo D (2+2s), Lauren S (1)

V: Joppe B, Amber E (2+s), Thomas T (2), Lisa VG (3)
Wissels : Lucas DR (3)

Scheidsrechters : I. Bekaert, W. Jongbloed

Nog nooit zoveel e-mails gekregen over de te nemen maatregelen bij zeer warm weer : emmers water langs de lijn, drankpauzes inlassen.  De bezorgdheid van de KBKB was groot en terecht.  Het was gloeiend.  De supporters zochten naar elk beetje schaduw.  Helaas was er die voor al wie tussen en naast de lijn stond of zat jammer genoeg niet.  Gert start met dezelfde acht als vorige week maar heeft Thomas en Lisa van vak verwisseld voor Tibo en Lauren.  Andere ploeg, andere tegenstander, andere strategie ?  Of zijn we nog op zoek naar de beste vakopstelling ?

Verslag : Blauw Wit A – Spartacus/NDN A : 23 - 17  (13-8)
A: Lotte, Jelle (4), Nicky (2), Lander (6)

V: Imke (2+s), Kobe (1), Rino (2), Ana (2)
Wissels : Zoë, Riet (1), Jan, Ruben (2s)

Scheidsrechter : J. Nicasi

De wedstrijden tegen Spartacus/NDN hebben een verleden, bijna een eigen leven.  Daardoor kon ik vooraf wel wat spanning voelen bij de spelers.  En misschien ook wel wat bedachtzaamheid over de temperatuur.  De zon had heel de dag alle wedstrijden met hitte geteisterd.  Nu ze vanaf de start al achter de horizon was gezonken, profiteerden vooral de supporters van de aangenamere omstandigheden.  Want warm bleef het wel.

Het tweede competitieweekend, en ook dit weekend was de zon van de partij !

Misschien af en toe wat te warm om te sporten, maar onze Panters zorgden wederom voor een aantal spannende en mooie wedstrijden.

Weet je niet wat doen dit weekend? Kom dan onder een lekker warme zon onze teams aanmoedigen op onze eigen sportvelden of die van een andere (naburige) club.We wensen iedereen alvast een zonnig en sportief weekend!

We zagen wisselend succes bij onze panters tijdens het eerste warme en zonovergoten competitieweekend. Maar we hebben iedereen zien genieten en de sfeer zat goed. We kijken uit naar al wat nog komen zal.

We wensen al onze panters, van klein naar groot, ook dit seizoen veel succes en vooral veel korfbalplezier!

Verslag : Floriant A - Boeckenberg A : 18 - 15  (12-9)
A: Thomas T (3), Tess V (2), Jordan DV (2+2s), Lisa VG (1)
V: Tibo D (2), Joppe B, Lauren S (1), Amber E (1)
Wissels : Lucas DR (1), Sterre VDA

Scheidsrechters : D. Mertens, K. Meeus

Zon, zon, zon, lekker warm en een tikkeltje meer pantersupporters dan de laatste keer langs de lijn in Merelbeke.  Onze youngsters van de B-ploeg moesten het afleggen tegen een trefzekerdere thuisploeg.  Bij Floriant spotten we een paar nieuwe gezichten, langs en tussen de lijnen, waaronder het nieuwe coachteam Terrence C en Glenn LB.  Bij de spelers een nieuw gezicht, Ernst D, die vooral verdedigend een belangrijke rol speelde.  Geen wijzigingen langs onze kant.  Tijd voor de wedstrijd.

Van 20 tot 29 oktober 2023 wordt het WK korfbal gehouden in Taipei. Voor deze selectie zijn maar liefst 5 panters geselecteerd! Proficiat Jordan, Joppe, Tibo, Amber en Lisa! België neemt het in de eertse ronde op tegen Hong Kong en Turkije. 

Meer info vind je op de website van het ikf: https://korfball.sport/event/ikf-world-korfball-championship-2023/

Veel plezier en succes!

 

 

 

Verslag : Boeckenberg A – Leuven A : 33 – 9  (16-3)
A: Thomas T (3+s), Tess V (2), Jordan DV (5+2s), Lisa VG (3+s)

V: Tibo D (3+s), Joppe B (2+s), Lauren S (2), Amber E (5)
Wissels : Dennis DV (1), Seppe C, Maline V (1)

Scheidsrechters : S. De Jonghe, T. Kolmus

Een nieuw seizoen en meteen veel nieuws bij de vooruitgeschoven start van veldcompetitie.  Eerst en vooral een instroom van youngsters uit de jeugd, die vooral merkbaar is in de B-ploeg, terwijl we in de A-ploeg Amber Engels verwelkomen.  Naast de lijn blinken 2 nieuwe coaches : Gert Degenaers en Andy Gilles.  De tegenstander Leuven maakt zijn eerste intrede in de Top-reeks.  Voldoende nieuwigheden en onbekende factoren om de nieuwsgierigheid van de pantersupporters te prikkelen.  Die werd overigens wel wat bekoeld door felle regenbuien en zelfs een onweer tijdens de wedstrijd van de B-ploeg, die desondanks met een ruime zege de punten thuis hielden.  De A-ploeg had meer geluk.  Na een opwarming in de regen verblijdde het zonnetje iedereen tijdens de wedstrijd.

Kalender
  December 2023  
M T W T F S S
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Livestreams

Foto's
Trooper

Koop Online via Trooper

Sporting A
Events
Verjaardagen
05/12
Tess Voshart
06/12
Lio Kempenaers Nys
08/12
Johannis Schot
09/12
Lisbeth Isaie
09/12
Paul de Haan
10/12
Othmane Lassfar
13/12
Patrick Desmet
13/12
Mado Verhoeven
16/12
Cor Segers
16/12
Mil Segers
Twitter

Kon. Boeckenberg Korfbal Club vzw   |    Grensstraat 9   |   2100 Deurne   |   BTW BE 0408.601.117

info@boeckenberg-korfbal.be

 © 2016, website powered by Twizzit.com