NL
EN
FR

Verde - Blauw Wit : 21 – 24  (11-17)
A: Lotte (1), Imke B (5+s), Kobe (1), Brent (1)

V: Riet (1), Imke D (4), Jelle (2), Urs (5)
Wissels : Domien (1), Ana (2)

Scheidsrechters : J. Ghyselinck, D. Van den Bergh

Blauw Wit begint de wedstrijd tegen Verde in de vakken waar ze de vorige match mee geëindigd zijn !  Onze Panters hebben er duidelijk zin in en scoren makkelijk.  Imke B schiet 2x raak en Urs scoort uit een pas van Imke D.  Zo staat het al snel naar 0 tegen 3.  Via een strafworp op Imke B schiet Urs opnieuw 2x raak schieten.  Dit doet hij vanuit zijn spreekwoordelijke zetel, nadat Riet & Jelle in alle rust de korf organiseren.  Het staat 2 tegen 6.  Wat volgt is een time-out van Verde.  Deze brengt onze Blauw Witters niet van de wijs en op het elan dat ze bezig zijn, lopen ze rustig verder uit.  Ze gaan schijnbaar moeiteloos naar 3 tegen 10.  Jelle en Kobe hebben elk in hun eigen vak een duidelijk reboundoverwicht en er wordt in aanval efficiënt korfbal gespeeld.  Nog 8 minuten te gaan en Riet krijgt kramp in de kuit.  Dit is het moment dat Ana op het speelveld verschijnt.  Anna speelt op Urs en op het scorebord verschijnt 5-11.  Wat volgt is een schot tegen Brent, maar dan komt Lotte zonder bal naar binnen en scoort.  Ze brengt de score naar 6 tegen 12.  Ondanks het overwicht van Blauw Wit sluipen er in de verdediging toch weer te makkelijke én vermijdbare goals binnen.  We gaan rusten met 11 tegen 17 en die 11 is er net iets te veel aan.

Verslag : Boeckenberg A – Borgerhout/GW A : 23 - 23  (15-12)
A: Brent S (4), Tess V (1), Lucas DR (2), Jolien H (3)
V: Joppe B (1), Thomas T (9+s), Sara G, Lisa VG (1)
Wissels : Thias VL, Tess M (1)
Scheidsrechters : T. Van Grimberge, J. Mertens

Weekend 2 van het toeschouwersembargo.
BGW voert de rangschikking aan met het maximum van de punten na 3 wedstrijden.  Samen met Floriant zijn ze de enige ongeslagen ploeg.  Als onze panters hun ambitie willen waarmaken, zal er vandaag geoogst moeten worden.  Juist nu Johannis zijn ploeg dient aan te passen.  Jordan heeft nog te veel hinder van zijn hersenschudding en ook Tess M blijkt niet helemaal topfit.  Voor hen komen Lucas en Lisa in de plaats, waardoor Jolien van vak verhuist.

Verslag : Blauw Wit A - Spartacus/NDN A : 21 - 18 (13-10)
A: Riet (4+s), Imke D (3+s), Jelle (1), Urs (2)
V: Kobe (2), Imke B (2), Brent, Lotte (4+s)
Wissels : Lynn, Jan
Scheidsrechter : G. Vandenbossche

De wedstrijden tegen Spartacus/NDN zijn historisch gegroeid tot zeer gespannen ontmoetingen. Dat bleek zaterdag niet anders. Ook omdat het net zoals vroeger belangrijke matchen waren en zijn. Ook nu, want Spartacus/NDN staat net na Blauw Wit in de rangschikking. Winst betekent dus een eerste kloofje in de goede richting. Tim voerde een kleine wijziging door in het team wegens de afwezigheid van Ana die vervangen werd door Imke D.
Vorige week mikten de bezoekers 30 maal raak, alvast een verwittiging. Onze B-ploeg ondervond dat hun tegenstanders scherpschutters zijn. Knokte zij zich na een aanvankelijke achterstand terug naar 9-9, de volgende 6 op 6 van de bezoekers legde de uitslag in een definitieve plooi.

Verslag : Ganda A - Blauw Wit A : 24 - 25  (11-16)
A: Kobe (2), Imke (5), Brent (1), Ana (4)
V: Riet (2), Lotte (3+s), Jelle (3+2s), Urs (2)
Wissels : geen
Scheidsrechter : S. De Jonghe

De parking bij het indrukwekkend sportcentrum Hekers zal onder normale omstandigheden te weinig plaats bieden aan spelers en supporters.  Nu was er voldoende plaats.  De zaal waarin de wedstrijd doorging – er zijn er 2 – leek wel speciaal afgestemd op korfbal, want er stonden haast geen andere lijnen op de vloer.  Die zag er in eerste instantie glad uit, wat door de spelers werd tegengesproken.  Tijdens de wedstrijd zag ik dat er zelfs een paar blijven “steken”.
De spelers van Blauw Wit blijven nog altijd, en gelukkig maar, gepaard van besmettingen, zodat we alweer met bijna een voltallige groep aanwezig waren.  Het is dan ook logisch – never change a winning team indachtig – dat Tim start met dezelfde acht als vorige week.

 

Ook dit seizoen organiseren wij terug een wijnslag om de vereniging te ondersteunen. Onze nieuwsbrieven werden reeds buitengestuurd, de actie loopt nog tot en met zondag 12 december 2021.

Scan de QR-code, klik op de QR-code of gewoon hier om naar het bestelformulier te gaan.

Bedankt alvast

Verslag : Kwik A - Boeckenberg A : 18 - 18  (9-9)
A: Jordan DV, Brent S (6), Tess M (2s), Tess V (2)
V: Joppe B (3), 5Thomas T (2), Jolien H (1+s), Sara G (s)
Wissels : Lucas DR, Thias VL, Maline V, Lisa VG

Scheidsrechters : Van Goidsenhove T. Mertens E

Raar, een wedstrijd zonder toeschouwers.  Op de tribune huppelde de eenzame cameraman van Sportbeat naar hartenlust van links naar rechts, maar kon bij het oplopen enkel de ruggen van spelers en scheidsrechters filmen.  Ondanks het levensgrote scherm in de bijenkorf verkozen de meeste supporters van de thuisploeg de warmte van hun eigen leefruimte.  De barploeg had daardoor een rustige en, wegens het sluitingsuur, ook een korte avond.
Vandaag sneden we blok 4 van deze door COVID geteisterde zaalcompetitie aan.  Kwik heeft tot nu alle wedstrijden gespeeld, onze panters - buiten Thibo was de groep volledig - begonnen pas aan hun tweede match.  Voor de B-ploeg leek dit geen enkel probleem.  Zij sloten hun wedstrijd af met 32 doelpunten en winst.  Eens kijken hoe onze A’s acteren.

Verslag Blauw Wit A - Hoevenen A : 28 - 20  (15-10)
A: Kobe (3), Imke (4+s), Brent (1), Ana (4+s)
V: Riet (3), Lotte (4), Jelle (2), Urs (4)
Wissels : Domien (s)
Scheidsrechter : D. Mertens

Na de nederlaag tegen Rijko en een weekje gedwongen rust pikken onze Blauwwitjes terug de draad op tegen Hoevenen, niet meteen het sterkste broertje in de reeks, zoals ook de B-ploeg al toonde met een vlotte overwinning.  De afwerking baart al enige tijd zorgen en laat dit nu in de zaalcompetitie zeer belangrijk zijn.  Voorlopig zijn er nog geen virus-problemen binnen de vereniging, zodat Tim bijna over zijn hele arsenaal spelers kan beschikken.

De wedstrijd Boeckenberg - Putse wordt niet gespeeld deze middag. (5 - 0 FF)

Wij kregen zonet bericht vanuit de KBKB dat er tijdens het weekend van 27 en 28 november nog supporters zijn toegelaten in de zaal. Alles zal dus normaal en volgens de geldende maatregelen verlopen. CST en mondmasker. 

In de foyer gelden wel al de nieuwe maatregelen. CST + mondmasker en zittend consumeren met max 6 aan één tafel.

Voor de daaropvolgende thuisweekends gelden volgende voorschriften: 

Jeugd : gaat door maar enkel ouders zijn welkom.

Topgroepen en gewestelijke: gaat door maar zonder supporters.

Wel voorzien we voor de topgroepen een livestream op Facebook die ook te volgen is in de foyer. 

Bedankt om al deze maateregelen goed op te volgen en geniet van de (voorlopig laatste) live wedstrijden dit weekend. 

Het heeft een tijdje geduurd om onze trainingsstaf te vervolledigen voor BlauwWit. Jacques Mathis is sinds November actief als T2 naast Tim Meeusen en zal onze ploeg mee begeleiden. We wensen Jacques en de ploeg hierbij veel success toe ! 

Kalender
  August 2022  
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Foto's
Trooper

Koop Online via Trooper

Sporting A
Volg ons op Facebook

.

Events
Verjaardagen
17/08
Nikki Schilders
18/08
Sonja De Beukelaer
20/08
Mats Hoeben
21/08
Pieter-Jan Faes
22/08
Mattias Van Nuffel
25/08
Mathis Vermeiren
27/08
Robine Van de Poel
30/08
Wout De Celle
31/08
Sid Jacobs
31/08
Geert Meermans
Twitter

Kon. Boeckenberg Korfbal Club vzw   |    Grensstraat 9   |   2100 Deurne   |   BTW BE 0408.601.117

info@boeckenberg-korfbal.be

 © 2016, website powered by Twizzit.com