NL
EN
FR

Langs deze weg willen we alle genomineerden nogmaals proficiat wensen en bedanken voor hun toewijding en liefde voor de sport en de club.

Uiteindelijk was het Lisa Van Gorp die de gouden trofee van 'Speelster van het jaar' in ontvangst mocht nemen. We willen haar dan ook van harte feliciteren met deze welverdiende titel !!!

 

Verslag finale veld : Boeckenberg A – AKC/Luma A : 21 - 17  (10-11)
A: Joppe B (1), Lucas DR (1), Lisa VG (1+s), Lauren S (4+2s)

V: Jordan DV (3+2s), Tess V, Tibo D (2+2s), Amber E (1+s)
Wissels : Dennis DV, Thomas T

Scheidsrechters : S. De Jonghe, T. Kolmus

De wedstrijd om de kampioenstitel gaat door op het veld van de zaalkampioen, waar de thuisploeg bij de U19 net de titel in hun reeks hadden gepakt.  De setting was er, het weer ging de goeie kant uit en dat lokte ook heel wat supporters.  De wedstrijden tegen AKC/Luma waren allemaal heel verschillend, zodat een gokje wagen op de uitkomst van deze finale zeer moeilijk bleef.  Geen van beide teams, de nummers 1 en 2 van zowel de zaal- als de veldcompetitie, had een prijs gepakt.  De nood was dus hoog en daarom werden er twee vastberaden teams verwacht in de wedstrijd van de laatste kans op glorie.  Jordan won de toss zodat hij het aanvalsvak mocht kiezen en we konden inwerpen.

We zijn verheugd te kunnen melden dat er afgelopen week een samenwerking is afgesloten tussen de jeugdcellen van Boeckenberg en HMKC. Vanaf het seizoen 2024-2025 zullen beide verenigingen samenwerken in de U15 en U17, zodat ze voor elke jeugdcategorie 2 ruime en volwaardige teams kunnen samenstellen met een mooie mix van speelsters/spelers van beide ploegen. We zijn ervan overtuigd dat hierdoor elke jeugdlid op zijn eigen niveau kan korfballen, wat de spelvreugde van iedereen zal bevorderen.

Reeds vanaf de eerste gesprekken was de chemie tussen beide verenigingen erg positief en we geloven dan ook rotsvast in een succesverhaal.

Er kon dan ook een glaasje op geklonken worden om deze samenwerking te bezegelen.

Sportieve groeten,

Jeugdcel BKC & HMKC

Verslag ½ finale veld : Boeckenberg A – Kwik A : 23 - 22  (13-11)
A: Jordan DV (7), Tess V (2), Tibo D (2+s), Amber E (1)

V: Joppe B, Lucas DR (4), Lisa VG (4), Lauren S (2)
Wissels : Dennis DV, Thomas DV, Sterre VDA

Scheidsrechters : T. Vangoidsenhove, E. Mertens

Wie herinnert zich nog de verloren veldfinale tegen Kwik op het veld van Spartacus in Park Groot Schijn ?  Zondag kregen onze spelers de kans om revanche te nemen op de Biekes, alhoewel het ondertussen om teams met andere spelers gaat.  Voor de gelegenheid waren de tribunes nog eens op het veld verschenen en stonden er een drietal tentjes opgesteld, want er was regen voorspeld.
In zoverre die al toonaangevend zijn, werden de 2 veldwedstrijden tegen Kwik gewonnen, zij het tweemaal met een klein verschil.  Nochtans bleek coach Gert vertrouwen uit te stralen en startte met zijn sterkste opstelling.

Verslag : Leuven A - Boeckenberg A : 19 – 23  (7-15)
A: Joppe B (1), Lucas DR (2s), Lisa VG (4), Lauren S (3+s)

V: Jordan DV (3), Tess V (2), Tibo D (3+s), Maline V (s)
Wissels : Dennis DV (1), Rani VH

Scheidsrechters : R. Dardenne, B. Wouters

Een vogelvlucht van 50 km geeft een weer(eld) van verschil : somber en grijs bij vertrek in Mol, heerlijk zonnig bij aankomst in Leuven.  Een parkeerplaatsje vinden bleek nog de moeilijkste opgave.  Uiteindelijk vond ik een stek achter het ruime scorebord en zag ik vanop de motor Lisa haar eerste schot scoren.  Een wijziging in de ploeg : Maline startte in de plaats van Amber.  Opdracht : de twee punten meenemen naar Boeckenberg.

We nodigen jullie graag uit voor onze jaarlijkse Clubdag op zondag 23 juni 2024.

Op het programma staan oa. een Kubb tornooi, petanque tornooi en een tussen 2 palen tornooi.
Inschrijven voor deze activiteiten kan via de volgende link : Tournify Live

Uiteraard ben je ook welkom om te komen supporteren !

Rond 17u is het tijd voor de prijsuitreiking en het aperitief.
Vanaf 18u kan je aanschuiven aan het BBQ buffet. Daarvoor schrijf je je in via barbecue@boeckenberg.be

Meer informatie hierover kan je hieronder vinden.

Traditioneel hielden we tijdens het Hemelvaartweekend ons jeugdweekend en dat is een waar succes geworden! Meer dan 100 panters verzamelden zich voor drie dagen vol plezier, we verbleven opnieuw in Ter Helme, Oostduinkerke.

Verslag : Verde A - Blauw Wit A : 17 - 20  (8-9)
A: Jelle (s), Ana (4+2s), Kobe (s), Riet

V: Lander (1+s), Imke (4+s), Ruben, Lotte (s)
Wissels : Rino, Tine (2), Toby (2)

Scheidsrechter : S. De Jonghe

Wie afgelopen zondag een wedstrijd nationale senioren wilde bekijken, moest zich melden op de Wilrijkse pleinen, waar, onder het gedreun van de boxen bij het kampioenschap hockey, Verde en Blauw Wit het veld op moesten.  Verde kon op de voorziene speeldag 19/05 niet beschikken over hun speelveld.  Wat het Reglement van Wedstrijden (art. 90) niet toelaat voor verenigingen, is geen hinderpaal voor de Directie Competitie : het verplaatsen van een van de laatste twee competitiewedstrijden.  We kunnen ook aan de personen verantwoordelijk voor het opstellen van het jaarprogramma vragen, waarom er zo nodig een vrij korfbalweekend moest voorzien worden tussen het voorlaatste en het laatste wedstrijdblok van de veldcompetitie.

Kalender
  June 2024  
M T W T F S S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Livestreams

Foto's
Trooper

Koop Online via Trooper

Sporting A
Events
Verjaardagen
25/06
Roxanne Van Hoofstat
25/06
Jesse De Bremaeker
25/06
Axel Delaruelle
26/06
Bjorn Petry
28/06
Radek Mossakowski
29/06
Seth Matthijnssens
01/07
Bas Lammers
01/07
Anita Vermeulen
04/07
Nicole Hermans
06/07
Lisa Van Gorp
Twitter

Kon. Boeckenberg Korfbal Club vzw   |    Grensstraat 9   |   2100 Deurne   |   BTW BE 0408.601.117

info@boeckenberg-korfbal.be

 © 2016, website powered by Twizzit.com