NL
EN
FR

Beste Supporters,

Door alle Coronatoestanden, lockdowns en andere pandemie-ongemakken zal de organisatie er dit jaar anders uitzien dan we gewend zijn.

Hier alvast meer info voor de supporters en de inkomtickets!!  Wees er snel bij graag vòòr 3 maart!!!!

Tickets U13A : 5€ volwassenen en 2.50€  t.e.m.16j (U17)

Tickets U19 : 8€ volwassenen en 4€ t.e.m.16j  (U17)

Voor onze topgroepen Boeckenberg en Blauw Wit is het nog even wachten : nog geen zekerheid.

De tickets voor de jeugdfinales kunnen besteld worden op het volgende mailadres : finales@boeckenberg-korfbal.be met vermelding voor welke wedstrijd en volwassenen of -16 jaar.

Iedereen zal een persoonlijke QR-code meekrijgen er is dus geen kassa aanwezig bij de wedstrijden.  Deze QR-codes kunnen opgehaald en betaald (graag cash aub) worden op vrijdag 11 maart van 19u tot 20u30 in ons clubhuis.

Belangrijke info :

De organisatie van deze evenementen gebeurt volgens de dan geldende coronamaatregelen van de overheid. In Code Oranje betekent dat men een geldig Covid Safe Ticket (CST) tonen aan de inkom. Het dragen van een mondmasker op de tribune is verplicht voor alle toeschouwers vanaf 12 jaar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A: Joppe (1) - Brent (2) - Jolien (3) - TessV (1)
V: Jordan (4) - Lucas (2) - Sara (1) -  Lisa (3)  
Invallers: Thias (1) - Thomas 
 
Twee jaar corona-ellende, torenhoge energieprijzen en een oorlog in Oekraïne: we dachten het ergste nu wel te hebben gehad, tot blijkt dat het cafetaria van de sporthal in Borgerhout gesloten is. Barre tijden. Gelukkig zorgen de zonnestralen op het geïmproviseerde terras voor wat winterse gezelligheid. Lag het aan de verbouwingswerken dat de supportersopkomst mager was en dat Vincent V zich van tribune vergiste? 
 
Deze inhaalwedstrijd tegen titelkandidaat Borgerhout/GW bood een unieke maar moeilijke kans om over AKC naar de vierde plaats in de rangschikking te klimmen.

We starten goed en spelen opvallend geduldiger dan de voorbije weken, halverwege de eerste helft staat het 5-5 onder impuls van een goed sturende Jordan en een sterke Joppe. We komen in tegenstelling tot de vorige matchen tot mooi opgebouwde aanvallen en de verdedigende druk is prima. We nemen de overhand en lopen uit tot 5-8 en later zelfs tot 7-12. De laatste minuut voor de rust wordt een cruciale: het scheidsrechtersduo is verdeeld maar keurt een inloper van Joppe af, waarop Borgerhout in de allerlaatste seconden scoort. Rust 10-12 in plaats van 9-13. Zou het een andere match geworden zijn?

OPROEP - OPROEP - OPROEP

Beste Supporters,

Er staat aanstaande zondag met Blauw Wit - Vobako een ware topper op de agenda in Hoofdklasse 1!

Het einde van het zaalseizoen 2021-2022 nadert en er staan nog enkele spannende en beslissende wedstrijden op de planning. De topgroep van Blauw Wit kan terugkijken op een knap zaalseizoen, wie weet komt er nog een vervolg...

Het team staat al weken op scherp en zal hun panterhuid dan ook duur verkopen. Steek de topgroep van Blauw Wit een hart onder de riem en kom zondag mee supporteren: luid en in het blauw natuurlijk.

Nu zondag 27 februari 2022 in het Boeckenberg Sportcenter:

  • A ploeg: 16h00
  • B ploeg: 14h00

 

Iedereen op post! 

A:  Joppe (2) - Brent (3) - Jolien (1) - TessV

V: Jordan (2) - Lucas (1) - Sara -  Lisa (3)  

Invallers: Thomas (2) - TessM (1)

Geen mondmaskers, geen sluitingsuur: het zorgde al vroeg voor veel volk en gezelligheid in de Foyer. Twee orkestjes brengen sfeer in de zaal voor deze cruciale wedstrijd in de strijd om de vierde plaats die recht geeft op het laatste kruisfinale-ticket. 

Het belang van de wedstrijd is meteen zichtbaar. We krijgen een zenuwachtig begin, lang geleden dat er nog zo'n druk op een match lag. Het belet ons niet om uit te lopen tot 4-1 en wat later naar 7-4, maar dan valt het net als tegen Floriant stil. We krijgen kansen genoeg maar zowel afwerking als sommige shotkeuzes zijn van bedenkelijk niveau. We kunnen nooit 4 doelpunten uitlopen, en AKC klampt aan tot 10-8.

 

Ana (5 + 2s) - Imke B - Kobe (2) - Jan
Imke D. (3) - Riet (3) - Jelle (3 + 2s) - Urs (2 +1s)
 
Nadat de Reserven een mooie thuisoverwinning behaalden (17-11), was het aan het A-team om de punten thuis te houden.  Helaas kwam Verde met het nieuws dat er vier basisspelers thuis op de bank lagen, maw een halve ploeg was niet op de afspraak.  In de beginfase van de wedstrijd was daar weinig van te merken.  Telkens als onze Panters scoorden, kwam het antwoord van Verde vrijwel onmiddellijk.  

A:  Joppe (1) - Brent (4) - Jolien (2) - TessV
V: Jordan (3) - Lucas (3) - Sara -  Lisa (2)  

Invallers: Tibo (1) - Thias - TessM

Er waren tijden dat we met een volle bus naar Floriant trokken, nu zitten we noodgedwongen voor het scherm deze inhaalmatch te volgen via de livestream (waarvoor dank). Met het treffen tegen de Blue Sharks wordt de laatste rechte lijn van de competitie ingezet, met 6 wedstrijden op 3 weken tijd. Alles kan nog, maar de tijd dringt.

De wedstrijd begint met een minuut stilte die consequent wordt verdergezet op de livestream, die helaas zonder klank te volgen is. En geen idee of de Gemeente Merelbeke de volgende Olympische Winterspelen wil binnenhalen, maar getuige de vele wegschuivende spelers zag de sporthalvloer er even glad uit als de ijspiste in Peking.

Donderdag 17/2 speelt de topgroep van Boeckenberg zijn uitegstelde wedstrijd op Floriant.

20u15: Floriant A - Boeckenberg A

21u45: Floriant B - Boeckenberg B

Floriant is niet in de mogelijkheid een livestream te verzorgen. Supporters die de wedstrijd graag zien zijn uiteraard welkom in de sporthal! 

Beste Boeckenberger


U bent van harte welkom op de receptie ter ere van ons 90 jarig bestaan. We ontvangen u graag met een hapje en een drankje vanaf 19u. De hele avond tonen we u leuke beelden van de afgelopen jaren en halen we fijne herinneringen op. Onze ere-voorzitters Robert, Dirk en Frank zullen samen met de huidige voorzitterSarah terugblikken en vooruitkijken.
Graag uw komst met naam en voornaam bevestigen op dit mailadres:
90jaar@boeckenberg-korfbal.be
Wij kijken er alvast naar uit!


Werkgroep Boeckenberg 90 (Peter, Sonja en Sarah

Imke (6) - Ana (3+1s) - Kobe (2) - Jan (2)
Lotte (4) - Riet (5+1s) - Jelle - Urs (1)/Brent
 
Drie Teams van Blauw Wit gingen dit weekend een beetje op reis naar Berendrecht.  Deze wedstrijden tegen het Spartacus (van achter de hoek), werden bekampt kilometers verderop in de Antwerpse Polders.  De reserve beten de spits af.  Het was voor Jacky alweer een hele klus om iedereen zijn/haar speelminuut te geven.  Met 14 spelers voor 8 plekjes, is het puzzelen & veel wisselen voor de trainer.  Het was tevens een blij weerzien van Nick Ooms die net terug is, van zijn Erasmus-project te Barcelona.  We zijn benieuwd welke tips & tricks hij heeft meegebracht vanuit de Spaanse korfbal Club waar hij is blijven doortrainen ? 
Kalender
  August 2022  
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Foto's
Trooper

Koop Online via Trooper

Sporting A
Volg ons op Facebook

.

Events
Verjaardagen
17/08
Nikki Schilders
18/08
Sonja De Beukelaer
20/08
Mats Hoeben
21/08
Pieter-Jan Faes
22/08
Mattias Van Nuffel
25/08
Mathis Vermeiren
27/08
Robine Van de Poel
30/08
Wout De Celle
31/08
Geert Meermans
31/08
Sid Jacobs
Twitter

Kon. Boeckenberg Korfbal Club vzw   |    Grensstraat 9   |   2100 Deurne   |   BTW BE 0408.601.117

info@boeckenberg-korfbal.be

 © 2016, website powered by Twizzit.com