NL
EN
FR

Overal in het land kom je ploegen van Boeckenberg tegen ...  Want behalve de Top van Boeckenberg en de U19 spelen alle andere ploegen alweer op verplaatsing.

Verslag : Hoevenen A - Blauw Wit A : 23 - 12  (13-7)
A: Niels (1), Brent (1), Yoni, Imke (1)
V: Jelle (6+s), Kobe (1), Lynn (1), Sofie (1)
Wissels: Thomas, Jente

Scheids : I. Bekaert

De gekwetstenbank wordt verder aangevuld met Yentl, die sukkelt met de achillespezen.  Met nog een paar afwezige, al dan niet gekwetste dames, restte er geen andere keuze dan met de B-ploeg forfait te geven.  Alvast geen goede start van het nieuwe jaar.
De rangschikking van hoofdklasse 1 zit raar in mekaar.  Na de ongeslagen nummers 1 en 2, resp. Vobako en Catba, zitten er tussen de nummer 3 en de laatste amper 6 puntjes.  Laat dat nu net de wedstrijd van vandaag zijn.  Winst en verlies zouden voor beide ploegen een enorm verschil maken.

Het eerste weekend van 2020 trekken al onze ploegen, op één na, op verplaatsing.
Enkel de U19'ers spelen op zondag thuis.  Die wedstrijd zal geleid worden door scheidsrechter Marc Ledoux.
Wat de andere wedstrijden betreft leek het me belangrijker de zaal te vermelden, eerder dan de mogelijke aanwezigheid van een scheidsrechter.  Wie twee wedstrijden wil bekijken, beschikt best over een auto, tenzij je wil gaan supporteren voor de topgroep van Blauw Wit, die Hoevenen partij zullen geven in de ons zeer bekende sporthal Attenhove.

Bij de start van dit nieuwe jaar wens ik iedereen veel succes, een goede gezondheid en veel sportplezier actief dan wel passief.

               Technische Staf Boeckenberg 2020-2021               

Het sportief management van Boeckenberg heeft een overeenstemming bereikt met Johannis Schot (T1) en Mike Vandenbulcke (T2) voor

een verdere samenwerking tijdens het seizoen 2020-2021.

Vanaf het begin was er de uitgesproken intentie om voor langere tijd samen te werken. Na 5 maanden samenwerking hebben trainers,

spelers en vereniging het vertrouwen in elkaar bevestigd.

De ambitie van Boeckenberg blijft onveranderd: Boeckenberg moet zich blijven manifesteren binnen de top van het Belgische korfbal.  

Naast de correcte begeleiding van ervaren spelers zetten we daarbij in op de opleiding van jeugdige talenten. Mits de juiste kwaliteit,

trainingsarbeid en correcte begeleiding moeten zij op korte en middellange termijn zorgen dat we die ambitie kunnen blijven waarmaken.

Ook voor dit seizoen blijft onze ambitie ongewijzigd en willen we strijden voor de zaaltitel, de veldtitel en de beker.

 

Namens de Raad van Bestuur

Sarah Cordon & Peter Wegge

 
 

Verslag : Boeckenberg - Floriant : 25 - 25  (12-16)
A : Sara, Jolien (1), Jesse (6+3s), Matthi (1)
V : Lisa (3), Nikki (6), Brent (4), Tibo/Thias (1)

Scheidsrechters : Vincent Vanderbeken, Kenny Lauret

Vandaag een absolute topper in een vooruitgeschoven wedstrijd van de zesde speeldag met de nummers 1 en 2 uit de rangschikking tegen elkaar.  Onze panters staan nog steeds met het maximum van de punten.  Floriant liep vorige week tegen een eerste nederlaag aan.  Benieuwd wat dat vandaag zal geven.  Het Boeckenberg Sportcenter was goed volgelopen voor deze topper.

Weinig korfbal dit weekend , maar veel te doen op Boeckenberg . Om te beginnen is er vanavond 20 december een gezellige kerstmarkt met soep, hot-dogs, kerststukjes , kinderspellen, jenever, en een heus Boeckenberg kraam waar je "the good old fashioned" Panter shirt kan kopen. De weervoorspellingen zijn gunstig , het is warm voor de tijd van het jaar en het blijft droog, dus allen daar heen. 

Normaal was dit weekend een vrij weekend , maar onze topgroep verzette zijn match tegen Floriant van 5 januari naar 22 december. Leuk , want dat maakt dat Boeckenberg Floriant , de enige wedstrijd is van de NDN topleague die op zondag gespeeld wordt en we dus wel het één en ander konden organiseren. De U19 zijn ploeg van de week en werden door hun peter Rick Voorneveld en meter Riet Duytschaever uitgenodigd. Voor de wedstrijd ontvangen we tal van mensen , waaronder onze sponsors , de club van 100, de sportraad van Deurne , een afvaardiging van Fortuna korfbal, ex bondscoach van team NL Jan Sjouke van den Bosch, huidig bondscoach van de Diamonds Detlef Elewaut ,... Ook na de wedstrijd wordt het nog gezellig , want dan nodigen we alle leden van Boeckenberg en Blauw Wit uit voor een kerstborrrel die we afsluiten met een Pantertoog . We verwachten dus veel volk ! 

Om te eindigen wil ik iedereen alvast prettige feestdagen wensen en een fijn eindejaar ! 

Volgende zondag speelt de topgroep van Boeckenberg de vooruitgeschoven wedstrijden van blok Z06 tegen Floriant, mede-koploper in de rangschikking.  Een echte kraker dus om het jaar 2019 mee af te sluiten, met mogelijk een afgeladen tribune omdat dit de enige wedstrijd is van Top en Promo.

Voor Boeckenberg B verwelkomen we Tom Vlaminckx en voor Boeckenberg A Vincent Van Der Beken en Kenny Lauret om de wedstrijden te leiden.

Verslag: Putse - Boeckenberg : 24 - 26  (17-13)
A: Jesse DB (8+2s), Sara G (1), Lisa VG (1), Matthi D (1)
V: Jolien H (4), Brent S (2), Nikki S (3+s),Tibo (3)
Wissels : Tine P, Thias VL

Scheidsrechters : D. Mertens, S. Cleyman

Vrijdag na de training van de Top gonsde het van de geruchten omtrent de kwetsuur van Rick.  De tamtam verklaarde hem nog net niet geschikt voor het vilbeluik.  De waarheid is positiever : gekwetst ja, na de kerstvakantie waarschijnlijk terug speelklaar.  Hij zal mogelijk wel de wedstrijd tegen Floriant missen.
De wedstrijden op Putse zijn altijd geladen.  Tegen deze fysiek sterke tegenstrever heeft menig tegenstander het moeilijk en onze panters zijn daarop niet de uitzondering.  Bovendien moet Tibo, plaatsvervanger voor Rick, zich inwerken.  Niet direct de meest ideale situatie.

Verslag : Blauw Wit A – Rijko A : 13 - 20  (6-10)
A: Jelle (s), Kobe (3), Yentl (4), Lynn (1)
V: Thomas (1), Brent (1), Imke (1), Sofie (1)
Wissels: geen

Scheids : I. Bekaert

Eigenaardig genoeg heeft de afgebroken wedstrijd van vorige week ook een positieve impact.  Naast de teleurstelling om die wedstrijd opnieuw vanaf 0-0 te moeten beginnen -op een nog te bepalen datum-, geeft de goede start de indruk dat de spelers de knop hebben omgedraaid.  Tegen Rijko, een middenmoter in de rangschikking, zou eindelijk die vervelende nul kunnen uitgewist worden.  Het is dan ook met grote verwachtingen dat de wedstrijd wordt aangevat.

Kalender
  February 2020  
M T W T F S S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
Foto's
Trooper

Koop Online via Trooper

Bonvito login

E-mailadres 

Sporting A
Volg ons op Facebook

.

Events
Verjaardagen
18/02
Abdul Loo
18/02
Thomas Verwimp
18/02
Wannes Van De Putte
18/02
Emil Van Gorp
19/02
Sterre Van den Audenaerde
21/02
Maura Da Silva
21/02
Marco Spelten
22/02
Claudia Mertens
22/02
Tibo Dujardin
22/02
Danny Goossens
Twitter

Kon. Boeckenberg Korfbal Club vzw   |    Grensstraat 9   |   2100 Deurne   |   BTW BE 0408.601.117

info@boeckenberg-korfbal.be

 © 2016, website powered by Twizzit.com