NL
EN
FR

Verslag : Blauw Wit A – HMKC A : 16 - 16  (10-7)
A: Imke (2), Brent (1+s), Thomas, Anna (1)
V: Jelle (4s), Urs (2), Yoni (1), Lotte (2)
Wissels: Jan, Nina (1), Sofie

Scheids : Eddy Mertens

Vorige week bleek leider Verde een onmogelijke opdracht.  Tegen HMKC, dat puntenloos bleef, zou dit toch anders moeten zijn.  De wedstrijden kunnen terug op het A-veld, want de put voor de paal is hersteld.  Gelukkig maar, want daar bieden de gebouwen enige bescherming tegen de wispelturige wind.  Tegen de regen daarentegen is geen kruid gewassen.  De B-ploeg had al een uitgebreide douche gekregen en ook de opwarming en de start van de wedstrijd van de A-ploeg bleef niet gespaard van rijkelijk hemels vocht.

Vanaf vandaag geleden er weer strengere coronamaatregelen. Hou je ook op onze accomodatie aan de regels , zo kunnen we nog lang en gezond korfballen.

Voor de supporters : draag een mondmasker, registreer je, hou afstand en denk aan je handhygiëne.

Voor de spelers :douchen mogelijk ==> per ploegbubbel , dit wil zeggen dat enkel de jongens of meisjes van dezelfde ploeg op hetzelfde moment in de kleedkamer mogen zitten en dit niet langer dan 15 min voor en na de wedstrijd. 

Bedankt om je aan de regels en afspraken te houden !! 

De U19 zijn alweer een keertje vrij.  De andere ploegen kunnen aan de bak in hopelijk goede weersomstandigheden.

Op woensdag 14/10 spelen de U19, U16 en U14 de wedstrijden van het voor de jeugd grotendeels geschrapte wedstrijdblok V07.  Van zodra de scheidsrechters bekend zijn, zullen deze eveneens gepubliceerd worden.

Beste Boeckenbergers,

Hieronder proberen we één en ander te verduidelijken ivm de contacttracing procedure.

Er wordt blijkbaar een onderscheid gemaakt tussen privé personen en bedrijven of organisaties zoals de onze.

Wanneer een speler positief test, wordt hij opgebeld door contacttracing en vragen ze naar de contactgegevens van de hoogrisico contacten. Wanneer er dan Boeckenberg als vereniging wordt opgegeven, dan beperkt de contacttracing zich tot een telefoontje naar het bestuur om na te gaan of we alle spelers, coaches,... die een hoogrisico contact hadden wel hebben verwittigd. Deze personen krijgen dan geen telefoon van contacttracing (enkel de persoon die een bevestigde besmetting opliep wordt gecontacteerd) en dus ook geen code om een gratis test te laten afnemen... de test is dan voor eigen rekening.

Dit is anders wanneer de positief getestte speler alle andere ploegleden zou opgeven als privé persoon, dan worden deze spelers wel door contacttracing opgebeld en krijgen ze wel een code om een gratis test af te leggen.

Als je als speler positief testte volg je deze procedure  :

- verwittig je coach en ploegleider

- deze verwittigen dan iemand van het bestuur

- als contacttracing je contacteert, probeer dan aub naast jouw andere contacten ook de namen van je medespelers en coach door te geven als privé contact, zo is de kans groter dat zij een code krijgen voor een gratis test. De gegevens van je ploeggenoten vind je in TWIZZIT >> mijn Twizzit >> groepen.

TIP: download de app coronalert.

Bedankt om dit strikt op te volgen en keep it safe !

Sarah Cordon - Voorzitter Boeckenberg korfbal

 

Beste Leden, beste supporters,

 Corona heeft onze samenleving nog steeds goed in zijn greep. Samen zullen we er door moeten. 1 van de maatregelen om erger te voorkomen is het dragen van mondmaskers op plaatsen waar de afstand niet bewaard kan worden.

Sommigen onder jullie zullen het al opgemerkt hebben vorig weekend, maar voortaan kan u onze sporters dus ook komen aanmoedigen naast de lijn met een gepersonaliseerd Boeckenberg mondmasker. 

Bedankt ook aan onze sponsor "SPAR Deurne" die hiermee een steentje wil bijdragen in onze vereniging ! Voor onze leden die in deze winkel (Lanteernhofstraat 85 te Deurne) winkelen, zet uw Panter masker op in de winkel, de sponsor zal dit zeker fijn vinden !


Indien u er eentje wil aanschaffen, spreek dan gerust iemand van het bestuur aan. Voorlopig zijn er nog voldoende in voorraad.

 

 

 

Verslag: Floriant A - Boeckenberg A : 18 - 18  (6-7)
A: Thomas (3), Rick V (2s), Sara G, Nikki S (4)
V: Brent S (1+s), Jolien H (3), Matthi D (4), Tine P
Wissels : Rani VH

Scheidsrechters : T. Vangoidsenhove, K. Lauret

Op speeldag 3 treffen de leiders van de rangschikking mekaar in een winderig doch gelukkig droog Merelbeke.  De bijwijlen strakke wind dwars over het veld dwingt beide ploegen tot nauwkeurig en overwogen spel.  De nieuwe kunstgrasmat van Floriant blijkt de vochtigheid van gisteren niet zo goed te verteren.  Ik zie veel uitschuivers, gelukkig geen kwetsuren alhoewel het bij Jol een haartje scheelde.  Tine is getest en Covid bestand, Thomas krijgt de voorkeur boven Tibo.

Verslag : Blauw Wit A – Verde A : 13 - 17  (6-8)
A: Jelle (3+s), Urs (1), Yoni, Lotte (2)
V: Imke (1), Brent, Thomas, Anna (2)
Wissels: Jan, Nina (2), Domien (1)

Scheids : Kurt Broothaers

De laatste wedstrijd, in zaal; tegen Verde verliep zeer incidentrijk en onder leiding van dezelfde scheidsrechter.  Blauw Wit beet toen de tanden stuk op de thuisploeg, ondanks het scoren van 26 doelpunten.  Zaal en veld met mekaar vergelijken is zoals appelen met peren.  Nochtans waren de weersgoden de ploegen gunstig gezind.  Na een natte en winderig dag piepte het zonnetje en later de sterren door brede opklaringen in een bijna aangename avond.  Ideaal korfbalweertje.
Tim kent het ook “never change a winning team” en start met dezelfde opstelling als vorige week.

Vanaf 5 oktober 2020 breidt de roze parkeerzone in Deurne uit. De grens van de roze zone wordt bijna overal in het
district Deurne verlegd naar de stadsgrens zodat bewoners in die zones meer kans hebben om een vrije parkeerplaats te
vinden.

De infobrief die wij hieromtrent hebben ontvangen kan u hier lezen.

U hoeft voornamelijk te onthouden dat u uw wagen moet registreren indien u de parking gebruikt. De eerste 2 uren in elke roze parkeerzone zijn gratis, nadien wordt er een uurtarief aangerekend. 
Betalend parkeren geldt op weekdagen en zaterdag van 9u tot 19u.

De bezoekers die toch wat langer op ons sportcenter vertoeven kunnen nog steeds de parking aan de Carrefour van Borsbeek gebruiken. Deze blijft voorlopig gratis.

Ondanks Corona dobbert de veldcompetitie nog steeds voort.  Laat ons hopen dat het zo blijft.  Blauw Wit 2 is een weekendje vrij.
Hieronder de scheidsrechters, altijd onder voorbehoud van last minute wijzigingen.

Kalender
  March 2021  
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Foto's
Trooper

Koop Online via Trooper

Bonvito login

E-mailadres 

Sporting A
Volg ons op Facebook

.

Events
Verjaardagen
08/03
Veerle Van Den Eynde
08/03
Philippe Van Doninck
08/03
Stiene Lauwers
09/03
Frederik Bredael
09/03
Lara Grasso
09/03
Jacob Smet
12/03
Tino Bastini
12/03
Nicole Vermeulen
13/03
Irene Koopman
13/03
Elke Thone
Twitter

Kon. Boeckenberg Korfbal Club vzw   |    Grensstraat 9   |   2100 Deurne   |   BTW BE 0408.601.117

info@boeckenberg-korfbal.be

 © 2016, website powered by Twizzit.com