NL
EN
FR

Verslag : Riviera/Deurne A - Boeckenberg A : 12 - 22  (5-15)
A: Sara G (1), Thomas (3), Tine P (3), Brent S (3+s)
V: Nikki S (2+3s), Matthi D (2), Tibo D (3) Jolien H (1)
Wissels : Rani VH, Joppe B, Seppe Ca, Imana B

Scheidsrechters : T. Vlaeminckx, B. Wouters

Corona blijft heersen.  Ondanks de maatregelen van de regering, ondanks de e-mailoproep van de KBKB dat er gezien de besmettingen niet moest gespeeld worden, zijn de meeste wedstrijden gewoon doorgegaan.  In de Topleague werd de wedstrijd BGW-Voorwaarts uitgesteld naar later datum.  Kleedkamers en douches gesloten, omkleden langs de lijn dan maar.  Het terras van Riviera/Deurne zat vol kijklustigen die naast de wedstrijd genoten van een laatste zondag met kantine.

We kruisen de vingers dat ondanks het wild om zich heen slaande COVID19 virus de veldcompetitie kan afgewerkt worden.  Hieronder alvast de wedstrijden voor aanstaande zondag.  De U12A is dit weekend vrij.

Hierbij de wedstrijden van de voorronde van de veldcompetitie voor de jeugd, die in het belang van de rangschikking en de reeksindeling voor de zaalcompetitie gespeeld moeten worden.  De ovierige jeugdwedstrijden werden uit het programma geschrapt.  Voor de senioren werden deze wedstrijden verplaatst tot na de zaalcompetitie.

Verslag : Boeckenberg A – Borgerhout/WG A : 19 - 16  (8-5)
A: Nikki S (2+2s), Matthi D (4), Tine P, Tibo D (1)
V: Jolien H (1), Sara G, Thomas (4), Rick V (3s)
Wissels : Rani VH, Brent S (2)

Scheidsrechters : T. Vangoidsenhove, K. Lauret

De scheidsrechters blijven niet gespaard van het Corona-virus.  Vandaar een opgelegde wissel, zodat hetzelfde duo van vorige week terug verschijnt.  Bij BGW is men langs dameskant met een verjonging gestart.  En onze fanionheren spelen blijkbaar met een beurtrol, waardoor Thomas de plaats van Brent inneemt.  Voldoende belangstelling langs de lijn, ook en alweer van ATV, geen regen zodat de omstandigheden wel snor zaten om er alweer een spannende derby met de achterburen van te maken.

Verslag : Blauw Wit A – HMKC A : 16 - 16  (10-7)
A: Imke (2), Brent (1+s), Thomas, Anna (1)
V: Jelle (4s), Urs (2), Yoni (1), Lotte (2)
Wissels: Jan, Nina (1), Sofie

Scheids : Eddy Mertens

Vorige week bleek leider Verde een onmogelijke opdracht.  Tegen HMKC, dat puntenloos bleef, zou dit toch anders moeten zijn.  De wedstrijden kunnen terug op het A-veld, want de put voor de paal is hersteld.  Gelukkig maar, want daar bieden de gebouwen enige bescherming tegen de wispelturige wind.  Tegen de regen daarentegen is geen kruid gewassen.  De B-ploeg had al een uitgebreide douche gekregen en ook de opwarming en de start van de wedstrijd van de A-ploeg bleef niet gespaard van rijkelijk hemels vocht.

Vanaf vandaag geleden er weer strengere coronamaatregelen. Hou je ook op onze accomodatie aan de regels , zo kunnen we nog lang en gezond korfballen.

Voor de supporters : draag een mondmasker, registreer je, hou afstand en denk aan je handhygiëne.

Voor de spelers :douchen mogelijk ==> per ploegbubbel , dit wil zeggen dat enkel de jongens of meisjes van dezelfde ploeg op hetzelfde moment in de kleedkamer mogen zitten en dit niet langer dan 15 min voor en na de wedstrijd. 

Bedankt om je aan de regels en afspraken te houden !! 

De U19 zijn alweer een keertje vrij.  De andere ploegen kunnen aan de bak in hopelijk goede weersomstandigheden.

Op woensdag 14/10 spelen de U19, U16 en U14 de wedstrijden van het voor de jeugd grotendeels geschrapte wedstrijdblok V07.  Van zodra de scheidsrechters bekend zijn, zullen deze eveneens gepubliceerd worden.

Beste Boeckenbergers,

Hieronder proberen we één en ander te verduidelijken ivm de contacttracing procedure.

Er wordt blijkbaar een onderscheid gemaakt tussen privé personen en bedrijven of organisaties zoals de onze.

Wanneer een speler positief test, wordt hij opgebeld door contacttracing en vragen ze naar de contactgegevens van de hoogrisico contacten. Wanneer er dan Boeckenberg als vereniging wordt opgegeven, dan beperkt de contacttracing zich tot een telefoontje naar het bestuur om na te gaan of we alle spelers, coaches,... die een hoogrisico contact hadden wel hebben verwittigd. Deze personen krijgen dan geen telefoon van contacttracing (enkel de persoon die een bevestigde besmetting opliep wordt gecontacteerd) en dus ook geen code om een gratis test te laten afnemen... de test is dan voor eigen rekening.

Dit is anders wanneer de positief getestte speler alle andere ploegleden zou opgeven als privé persoon, dan worden deze spelers wel door contacttracing opgebeld en krijgen ze wel een code om een gratis test af te leggen.

Als je als speler positief testte volg je deze procedure  :

- verwittig je coach en ploegleider

- deze verwittigen dan iemand van het bestuur

- als contacttracing je contacteert, probeer dan aub naast jouw andere contacten ook de namen van je medespelers en coach door te geven als privé contact, zo is de kans groter dat zij een code krijgen voor een gratis test. De gegevens van je ploeggenoten vind je in TWIZZIT >> mijn Twizzit >> groepen.

TIP: download de app coronalert.

Bedankt om dit strikt op te volgen en keep it safe !

Sarah Cordon - Voorzitter Boeckenberg korfbal

 

Beste Leden, beste supporters,

 Corona heeft onze samenleving nog steeds goed in zijn greep. Samen zullen we er door moeten. 1 van de maatregelen om erger te voorkomen is het dragen van mondmaskers op plaatsen waar de afstand niet bewaard kan worden.

Sommigen onder jullie zullen het al opgemerkt hebben vorig weekend, maar voortaan kan u onze sporters dus ook komen aanmoedigen naast de lijn met een gepersonaliseerd Boeckenberg mondmasker. 

Bedankt ook aan onze sponsor "SPAR Deurne" die hiermee een steentje wil bijdragen in onze vereniging ! Voor onze leden die in deze winkel (Lanteernhofstraat 85 te Deurne) winkelen, zet uw Panter masker op in de winkel, de sponsor zal dit zeker fijn vinden !


Indien u er eentje wil aanschaffen, spreek dan gerust iemand van het bestuur aan. Voorlopig zijn er nog voldoende in voorraad.

 

 

 

Kalender
  October 2020  
M T W T F S S
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Foto's
Trooper

Koop Online via Trooper

Bonvito login

E-mailadres 

Sporting A
Volg ons op Facebook

.

Events
Verjaardagen
21/10
Lander Bellemans
22/10
Wiske Van Vlierberghe
24/10
Sponsoring Claus
24/10
Steven Claus
24/10
Guy Campers
29/10
Jill Raeymaekers
03/11
Aiko De Bolle
Twitter

Kon. Boeckenberg Korfbal Club vzw   |    Grensstraat 9   |   2100 Deurne   |   BTW BE 0408.601.117

info@boeckenberg-korfbal.be

 © 2016, website powered by Twizzit.com