NL
EN
FR

Beste Boeckenbergers, 

Het korfbalseizoen is terug begonnen. Dat wil zeggen dat de meeste van jullie ook allemaal terugkeren uit vakantie. Bij terugkeer gelden er een aantal regels die je moet volgen. Gelieve deze heel goed te lezen en op te volgen. Hieronder vindt u de link waar alles in staat. Bedankt om verantwoordelijk om te springen met de opgelegde maatregelen zodat we gezond kunnen sporten.

https://www.info-coronavirus.be/nl/reizen/

Beste leden, spelers, trainers en supporters

De laatste dagen is er in Antwerpen een enorme verhoging van het aantal COVID-19 besmettingen. Zowel federaal als provinciaal werden de maatregelen weer verstrengd. Ook voor sporters hebben deze maatregelen gevolgen. Het bestuur van Boeckenberg heeft hierover samengezeten. De officiële communicatie hierrond mag u één van de dagen verwachten. Wij wachten nog op de correcte richtlijnen van de KBKB en sport Vlaanderen om u zo correct mogelijk te informeren. 

Hopelijk blijft iedereen gezond en kunnen we elkaar snel op een verantwoorde manier terug zien.

Sarah Cordon

Gisteren maakte CWZ het veldprogramma bekend voor komend seizoen.  Voor de seniorploegen is dit volledig, voor de jeugd heeft dit enkel betrekking op de voorronde (de wedstrijden voor de zaalcompetitie).  Bij de jeugd ontbreken nog 3 aanvangsuren.  Dit programma is momenteel niet gelinkt aan de agenda.

Belangrijk !
Als er problemen zijn met dit programma of er dienen wedstrijden te worden verschoven dient dit gemeld uiterlijk op 8/08/2020 aan Dirk Poschet (dirkposchet@gmail.com).  Het zal nu wel bekend zijn dat voor de nationale reeksen senioren en jeugd het aantal toegelaten verplaatsingen in de loop van de competitie sterk beperkt is.  Het is daarom noodzakelijk deze verschuivingen of problemen voor de gestelde datum te melden, zelfs als er geen afspraak is met de tegenstander over een nieuwe datum.

Het programma in excell kan je vinden onder deze link.

Onder voorbehoud van wijzigingen hierbij alvast een overzicht van de reeksindelingen voor de komende veldcompetitie, zopas bekend gemaakt door CWZ.
Al onze jeugdploegen en Blauw Wit Top spelen op zaterdag.
Tevens even er aan herinneren dat de jeugdploegen in de 1ste klasse enkel een halve competitie spelen, waarvan de resultaten bepalend zijn voor de indeling in de zaalcompetitie.

Topleague A & B :
AKC/Luma, Boeckenberg, Borgerhout/GW, Floriant, Kwik, Riviera/Deurne, Sikopi, Voorwaarts

Topleague C :
AKC/Luma, Boeckenberg, Borgerhout/GW, Floriant, Kwik, Riviera/Deurne

Hoofdklasse 1 A & B :
ASKC, Blauw Wit, Ganda, HMKC, KCBJ, Rijko, Spartacus/NDN, Verde

2de Gewestelijke A :
AKC/Luma 4, Blauw Wit 2, Borgerhout/GW 3, Hoevenen 3, Kwik 3, Minerva 4, Riviera/Deurne 4, Scaldis 3, Spartacus/NDN 3, Voorwaarts 3

U19 1 Afd. C :
AKC/Luma B, Putse B, Vobako B, Boeckenberg, Temse A, Rijko, ASKC

U16 1 Afd. B :
Boeckenberg A, Rijko A, Putse, Scaldis, Ago Aalst, KCBJ, Kwik B

U16 Afd. 2A :
Appels, ASKC B, Boechout/Vremde, Boeckenberg B, Ganda, Temse B

U14 1 Afd. A :
ASKC, Boeckenberg, Leuven, Temse B, Neerlandia, KCBJ, AKC/Luma A

U12 1 Afd. B :
Ago Aalst, AKC/Luma A, Boeckenberg A, Ganda, Hoevenen, Vobako B

U12 Afd. 2A :
Boeckenberg B, Floriant A, HMKC, KCBJ, Sparta Ranst, Technico

Aan alle ploegen een succesvolle, sportieve en gezonde competitie gewenst.

Beste Panters,

Zoals reeds aangekondigd gaat op vrijdag 26 juni as. onze jaarlijkse algemene vergadering door om 20u.  Voorafgaand om 19u kan iedereen, die reeds een ticket had gekocht voor de aangekondigde halve finale zaal, zijn ticket terug inleveren om zo de terugbetaling van de tickets te regelen.

Dus agenda vrijdag 26 juni in ons clubhuis : 

19u : inleveren tickets en terugbetaling

20u : jaarlijkse algemene vergadering

 

Tot dan!!

 

Om alle sportieve kleuters nog meer kwaliteit te bieden, verhuist de Boeckenberg Bewegingsschool van zaterdagvoormiddag naar woensdagnamiddag.

Op dit nieuwe Beweegmoment (van 13u45 tot 14u45) is er meer plaats en rust in het Boeckenberg Sportcenter en kunnen we de kinderen en hun familie meer aandacht & rust garanderen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Deze week gaan de U12A een uurtje later trainen. De U19 verschuiven naar maandag. 

Op vrijdag treden onze gewestelijken ook terug aan en komt de Topgroep van Blauw Wit samen als voorbereiding op het volgende seizoen.

!! FOYER TERUG OPEN !!

Maandag zal ook de Foyer om 17u de deuren openen. Het terras zal open zijn met tafels van maximaal 10 personen, met telkens voldoende afstand tussen de diverse tafels. Bij slecht weer kan er uitgeweken worden naar binnen waar meer dan ruimte genoeg is. Er zal een circulatieplan van toepassing zijn om de onderlinge afstand te waarborgen.
De Foyer gaat, zoals eerder reeds aangekondigd, van start met een Online bestelsysteem. 
We vragen de bezoekers om tijdens hun bezoek alle veiligheidsregels te blijven respecteren.

De komende week ziet het trainingsschema er als volgt uit. 

Onze U19 sluiten deze week ook mee aan. 

De regels blijven dezelfde. Woensdag 3 juni komt de veiligheidsraad terug samen. We hopen samen met jullie dat dit nieuwe versoepelingen van de regels met zich zal meebrengen. Dat zou immers willen zeggen dat alles goed evolueert. 

We hopen ook dat woensdag zal bevestigd worden dat de horeca terug kan openen op 8 juni. De Foyer plant in dat geval een heropening op maandag 8 juni om 17u00. Hoe zij dat organiseren kan je hier ontdekken.

Veel plezier op de trainingen!

 

De voorbije week trainden we voor de eerste keer sinds de versoepeling van de maatregelen. Het was een succes en alles verliep vlot. 

Het trainingsschema van de volgende week vinden jullie hieronder. 

De U12A verhuizen naar maandagavond, de Topgroep van Boeckenberg sluit het seizoen op vrijdag af en het vrije trainingsmoment hebben we niet meer vermeld (geen interesse).

De maatregelen blijven dezelfde. 

Veel plezier toegewenst!

 

Na overleg met de trainers kunnen we jullie het volgende trainingsschema voorleggen voor de komende week. 

We verwijzen ook nogmaals naar het document met de maatregelen die we treffen en met wat we van jullie verwachten. 

Er zal telkens iemand klaar staan om jullie te ontvangen (maximum 10 minuten voor jullie training) en te begeleiden.

Een andere persoon zal jullie en jullie trainer bijstaan bij de praktische regeling (ontsmetten materiaal, handhygiene, 1,5m afstand etc) We zijn goed voorbereid en zijn ervan overtuigd dat alles vlot zal verlopen. 

Spelers uit ploegen die momenteel (nog) niet trainen, kunnen zich opgeven voor de vrije training op vrijdag. Het betreft individuele oefeningen of oefeningen per duo op eigen initiatief en onder supervisie van een door de Raad van Bestuur aangestelde verantwoordelijke coach. Julie kunnen jullie daarvoor wekeliks aanmelden bij Don Van Gorp (0477 28 16 90 of don.vangorp@telenet.be). Enkel na bevestiging van Don zal je op vrijdag toegang krijgen tot het trainingsveld. We zullen voor deze vrije training maximaal 10 personen toelaten op veld C. 

Tot op de eerstvolgende training! 

Kalender
  September 2020  
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
Foto's
Trooper

Koop Online via Trooper

Bonvito login

E-mailadres 

Sporting A
Volg ons op Facebook

.

Events
Verjaardagen
21/09
Elfie De Boever
24/09
Andre Broeckx
25/09
Sarah Cordon
25/09
Thomas Thijs
28/09
Rene Cop
29/09
Eric De Bremaeker
01/10
Rik Van Aelst
03/10
Evy De Hert
03/10
Simonne Darcon
03/10
Marcel Cools
Twitter

Kon. Boeckenberg Korfbal Club vzw   |    Grensstraat 9   |   2100 Deurne   |   BTW BE 0408.601.117

info@boeckenberg-korfbal.be

 © 2016, website powered by Twizzit.com