Supporters op post! Zondag 7 november speelt de topgroep van Boeckenberg een oefenwedstrijd tegen Floriant.

14u00 Boeckenberg B - Floriant B

15u30 Boeckenberg A - Floriant A

Alle wedstrijden zijn Covid Safe dus laat je CST scannen aan de bar of aan de inkom in de zaal.

De aandachtige bezoekers van het sportcenter zullen het misschien al wel gemerkt hebben, wij mogen wederom een nieuwe sponsor verwelkomen.

't ZONnehuis is uw lokale partner voor wijnen en sterke dranken. Zij begeleiden u graag in uw zoektocht naar een mooi cadeau, een heerlijke wijn, een fantastische whisky of een origineel aperitief.

Weldra zullen zij ons eveneens weer ondersteunen bij onze Wijnslag (meer nieuws volgt hierover)

't Zonnehuis
Herentalsebaan 244
2160 Wommelgem
info@tzonnehuis.be

Hoe spijtig het ook moge zijn, er worden weer een aantal COVID regels ingevoerd vanaf 1/11/2021. Hieronder een overzicht van de geldende maatregelen op het Boeckenberg Sportcenter (Foyer, sporthal en kleedkamers):

Wedstrijden:

Iedereen (supporters, officials, spelers en staff) ouder dan 12 jaar dient bij het betreden van het Boeckenberg Sportcenter een Covid Safe Pass of een recente negatieve test (48u geldig) of herstelcertificaat voor te leggen. Indien dit in orde is krijg je een stempel. Het voorleggen van je CST kan als je bestelt aan de toog in de Foyer of aan de inkom in de zaal. Indien dit niet in orde is zal u gevraagd worden het Sportcenter te verlaten.

Trainingen:

Spelers en trainers ouder dan 12j dienen het Boeckenberg Sportcenter te betreden met een mondmasker en mogen rechtstreeks naar de zaal en het mondmasker afzetten zodra ze beginnen te sporten.  Als ze in de Foyer nog iets willen drinken dienen ze een CST voor te leggen aan het barpersoneel.

Kleedkamers :

Een kleedkamer kan door een individu of team niet langer dan 15 minuten gebruikt worden. Max 1 team tegelijk in de kleedkamer, best zo snel mogelijk na de training of wedstrijd.

Wij hopen dat iedereen bovengenoemde regels volgt hoe vervelend ook. Keep it safe!

Groot nieuws!! Vertom verlengt zijn sponsorcontract met Boeckenberg voor 3 jaar!

Zaterdag 6 november komen Vertom Nederland en Vertom België de verlenging van hun sponsorcontract officieel maken.

Blauw Wit B speelt een oefenwedstrijd om 15u tegen Boeckenberg U17A

Blauw Wit A speelt dan om 16u15 een oefenwedstrijd tegen PKC 5.

Boeckenberg zal achteraf zijn sponsors officieel ontvangen.

Wij danken Vertom voor het vertrouwen en de goede band die we reeds enkele jaren hebben.

Voor de thuiswedstrijden hebben we twee verschillende thuisschema's, omdat de wedstrijden van TOP en Hoofdklasse in de laatste twee blokken op een bepaalde dag en uur moeten gespeeld worden.  Helaas is bij het opstellen van het zaalprogramma enkel gebruik gemaakt van het schema voor die laatste 2 blokken.  Gevolg is dat in de kalender, die gevoed wordt via een link met de KBKB, de wedstrijden van de eerste 5 blokken fout zijn.

Van CWZ kregen we een e-mail dat deze fouten, die reeds enkele weken geleden werden gemeld, later zullen rechtgezet worden.  Zeer verwarrend, helaas kunnen we daar momenteel niks aan veranderen.

Ten einde onze leden en andere clubs correct in te lichten over onze thuiswedstrijden vind je het juiste programma onder deze link.  Gebruik enkel de tab thuiswedstrijden.  De uitwedstrijden zijn nog onvolledig.

Dirk Poschet

Vanmiddag, zondag 31 oktober, speelt de topgroep van Boeckenberg een oefenwedstrijd tegen AKC/Luma.

Supporters wees welkom !!

14u00 Boeckenberg B - AKC/Luma B

15u30 Boeckenberg A - AKC/ Luma A

Onze nationale ploeg korfbal, de Diamonds, met daarin onze eigen Brent Struyf en Jordan De Vogelaere stoten door naar de finale ronde van het EK. Deze week werden ze in het Boeckenberg Sportcenter heel hard ondersteund door vele supporters waaronder onze Panterjeugd. Komen jullie ook supporteren voor de Diamonds op vrijdag en zaterdag in de Lotto Arena? Tickets en info vind je op: EKC-A 2021 – IKF European Korfball Championship A – Division 2021 (ekc2021.com)

Verslag : Rijko A - Blauw Wit A : 16 – 13  (9-6)
A: Jelle (1), Lotte (4), Urs (1), Imke D
V: Kobe, Thomas (4+s), Ana (1), Imke B (1)
Wissels : Jan

Scheids : N. Vertessen

De laatste wedstrijd voor de zaalcompetitie brengt spelers en supporters naar Rijkevorsel.  Te oordelen naar de kledij was iedereen bedacht op een frisse avond, die er ook kwam in al zijn klammigheid.  Te horen naar de commentaren is de verzuchting naar de alleszins warme(re) zaal groot.  Om allerlei redenen ontbraken er een aantal spelers.  In de praktijk diende Tim slechts een wijziging door te voeren in zijn a-team.

Verslag : KCBJ A - Blauw Wit A : 21 – 24  (10-10)
A: Jelle, Lotte (2), Riet (4), Urs (6)
V: Kobe (3), Thomas (2+s), Anna (1+s), Yoni
Wissels : Imke (3), Domien (s)

Scheids : Dave Mertens

Terwijl de veldcompetitie van TOP en Promo er op zit – om de voorbereiding op het nakend EK mogelijk te maken-, beginnen de lagere klassen aan de terugronde.  Een snelle blik in computer leerde mij dat KCBJ met 28 doelpunten in het mandje terug naar Betekom werd gestuurd.  In de rangschikking bezet de thuisploeg de laatste plaats.  Een eitje dus ?  Misschien is een beetje voorzichtigheid toch wel geboden, want de scherpte in de afwerking is ietwat afgebot.  Misschien dat deze wedstrijd de noodzakelijke oppepper is.
Brent, die verkouden thuis was gebleven, volgde de wedstrijd via berichtjes van de mama.

December 2021

Johannis Schot