Vanavond vond het gala van de gouden korf online plaats.

Erwin Van den Sande praatte op aangename wijze het gala aan elkaar. Er waren 8 prijzen te winnen : topscoorder topleague - topscoorster topleague - NDN speler - NDN speelster - scheidsrechter - coach - speler en speelster van het jaar. Dat Boeckenberg er een fantastisch seizoen had opzitten was duidelijk en daarvoor kregen we de zaaltitel en de bijhorende beker uitgereikt. Dat daar dan nog een aantal individuele prijzen bij konden komen zou de kers op de taart zijn! Onze genomineerden waren Jesse, Nikki en Johannis. Uiteindelijk vielen 2 van de 3 genomineerde Panters in de prijzen.

Proficiat Nikki als speelster van de NDN topleague en topscoorster van de league.

Proficiat Jesse met je drie dubbele prijs, zowel NDN topleague speler als speler van het jaar en topscoorder van de league!

Ook proficiat aan de andere winnaars van de andere clubs!

Hoeveel km kunnen wij als club bewegen in 1 maand tijd? Dat was de challenge.

Week 4 is voorbij en er is weeral heel wat gelopen, gefietst en gewandeld. Tijdens de feestdagen zijn er nog steeds heel wat clubleden actief bezig geweest. Met trainingstitels als : "eerste en laatste MTB rit van het jaar : afzien" , "rustige blokpauze met paps" , "kerstwandeling" , "geboortekaartjes Stella rondebrengen" werd er de laatste 10dagen van 2020 1239,08 km bewogen.

Na 21 dagen stond de teller op 2000,18km , daar komt dus nog 1239,08 km bij wat een totaal van 3239,26km geeft in 1 maand.

We hebben het beoogde kilometeraantal niet bereikt. Wat we wel bereikt hebben is dat mensen bewegen, van kleine wandelingen tot lange fietstochten, maar wat ik vooral positief vind aan de challenge is dat er terug wat meer verbondenheid is tussen de mensen in onze vereniging. We geven elkaar kuddo's, spreken af om samen te wandelen of sporten en dat is een fijn gevoel!!

Bedankt aan alle leden in onze STRAVAclub!! De club blijft bestaan, en wie weet halen we in 2021 wel eens een maand 5000km of misschien wel 10 000km...Wie weet?!

Aan iedereen een mooi, gezond en sportief 2021 toegewenst !

Op dinsdag 22 december is baby Stella geboren.

Dochtertje van Karen Van Camp en Jari Hardies.

Moeder en dochter stellen het goed.

Proficiat Karen en Jari en veel geluk met jullie dochter.

Hoeveel km kunnen wij als club bewegen in 1 maand tijd? Dat was de challenge.

Week 3 is voorbij en er is weeral heel wat gelopen, gefietst en gewandeld. Er zijn 4 nieuwe leden bijgekomen deze week wat het totale aantal op 27 zet. Ik zie vooral veel supporters die hun activiteiten registreren, super tof!! Het zou leuk zijn als onze spelers van topgroep Boeckenberg en Blauw wit ook wat activiteiten neerzetten, dus toppers : move move move!

Na 14 dagen stond de teller op 2000,18km en daar is deze week heel wat bijgekomen.

Er werden maar liefst 66 activiteiten geregistreerd door 17 verschillende sporters. Deze actievelingen zorgden samen voor 1071,58 km. Nog 1 week te gaan en ik denk dat die 10 000km wat hoog gegerepen was, maar ook die laatste dagen tussen het feesten, eten en drinken door zou het toch moeten lukken om boven de 1000km in 1 week te bewegen.

Dus moedig elke Boeckenberger aan om mee te doen met de STRAVA club "Boeckenberg daagt uit!" Misschien halen we met ons blauwe Panterlegioen op 31 december geen 10 000km maar misschien nog wel 5000km ??

De teller staat momenteel op 3071,76km

Boeckenberg wenst aan iedereen prettige feestdagen en een fijn eindejaar.

Hopelijk zien we mekaar in 2021 snel terug op of naast het korfbalveld.

Hoeveel km kunnen wij als club bewegen in 1 maand tijd? Dat was de challenge.

Week 2 is voorbij en er is weeral heel wat gelopen, gefietst en gewandeld, ja er zijn zelf kilometers gezwommen. Van 0,78km tot 104,24km. Na 7 dagen stond de teller op 1228,4km in 46 activiteiten door 20 sporters.

In week 2 komen daar 771,78km bij. Er werden meer activiteiten gedaan, nl 56 maar door minder sporters en er werd bijna 500km minder afgelegd.

Het blijft super om te zien hoe iedereen probeert om op zijn manier in vorm te blijven, maar dat kan toch nog beter....?!

De teller staat momenteel op 2000,18km

Hoeveel km kunnen wij als club bewegen in 1 maand tijd? Dat was de challenge.

Week 1 is voorbij en er is al heel wat gelopen, gefietst en gewandeld, ja er zijn zelf kilometers gerold op inline skates. Van 1,44km tot 96km. Na 7 dagen staat de teller al op 1228,4km in 46 activiteiten door 20 sporters.

Wauw fantastisch, super, maar dat kan beter.... toch?! Dus moedig elke Boeckenberger aan om mee te doen met de STRAVA club "Boeckenberg daagt uit!" Misschien halen we met ons blauwe Panterlegioen op 31 december wel 10 000km ??

Naar analogie met onze kaas- en wijnavond van vorig seizoen organiseren wij dit jaar een wijnslag om de vereniging te ondersteunen. Onze nieuwsbrief werd vandaag buitengestuurd, de actie loopt tot en met zondag 13 december 2020.
Kijkt u ook even of u hier een wijntje wil bestellen en de vereniging mee wil ondersteunen?

Scan de QR-code, klik op de QR-code of gewoon hier om naar het bestelformulier te gaan.

Bedankt alvast

Helaas vinden we het momenteel niet verstandig om de trainingen binnen Boeckenberg verder te zetten.
De besmettingen alsook de ziekenhuisopnames gaan als een trein de hoogte in.

Daarom willen ook wij onze verantwoordelijkheid opnemen en hebben we besloten om met onmiddelijke ingang van woensdag 28 oktober tot en met 11 november alle trainingsactiviteiten af te lassen.

We hopen daarna de draad terug op te kunnen pikken.
We willen evenwel iedereen aansporen in beweging te blijven !

June 2021

Sari Janssens