Ervaring & geduld wint!

Rino (1) - Kobe (1) - Ana (1+1s) - Imke

Jelle - Lander (3 +1s) - Lotte - Zoë

Wissels : Stijn (1) - Ruben - Riet - Nicky

 

Vandaag had Blauw Wit de koploper op bezoek.  De zon scheen, er was weinig wind en heel wat supporters langs de lijn.  M.a.w. de randomstandigheden waren ingevuld, nu nog de actie op het speelveld.  

De eerste helft is kort samen te vatten.  Ganda speelt geduldig, steekt lange aanvallen in elkaar en kiest de juiste kansen om te doelen. Blauw Wit heeft bijna uitsluitend één shot-aanvallen, vergeet in verdediging vaak te sluiten en speelt rommelig. De trainers voeren wat wissels door maar het is enkel Lander die in de eerste helft de ploeg overeind houdt. Met zijn drie goals en één stip laat hij Blauw Wit aanklampen!

In de tweede helft zien de suppo’s helaas geen beterschap.  Zoë blijft vechten voor wat ze waard is en Stijn rebound sterk en kan één schot meepikken, maar de tendens blijft helaas dezelfde.  Te veel kansen worden niet afgewerkt en de shot-keuze laat vaak te wensen over. Bovendien beschikt Ganda op de bank over een mannelijke joker, die in verschillende wisselbeurten drie goals maakt en zo de winst mee naar Gent neemt.  

Hoe dan ook : acht doelpunten over een ganse wedstrijd waarvan slechts twee in de tweede helft is en blijft te weinig om mee te doen voor de knikkers!!  

De Zijlijn...