NL
EN
FR

Zaterdag 1 december was de Sint op bezoek bij onze jonge panters en het was super plezant. 

De lieve sint en de zotte zwarte pieten, in een gloednieuw pak, samen met onze mini panters konden genieten van een leuk feestje.

De goochelaars toverden sjaaltjes, ballonnen, flessen, glaasjes en nog veel te voorschijn.  Met de grote verwisseltruc in de spookkist keken ook de mama's en papa's verwonderd toe!!  Knap!

Natuurlijk hoort er bij een feestje een dansje.  De spelertjes, samen met de zotte pieten, dansten op de "Zwarte Pieten Stijl" en het alomgekende 'Pestliedje' en buiten goed korfballen kunnen onze pantertjes zeker ook leuk swingen!

De Sintpakjes waren gevuld met het exclusieve panterzakje, lekkere snoepjes, speculaas, chocolade en gezond fruit! 

De Sint had ook voor ALLE jonge panters een speciaal cado mee : een mooie vlag met onze mooie slogan : 'Mini Panters Durven'

 

 

 

 

 

Plezant, Fijn, Leuk .... allemaal lachende mini panters!!  Tot volgend jaar Lieve Sint en breng je zotte pieten alvast maar terug mee!

 

Om 10u00 fluit scheidsrechter Jan Nelen de eerste wedstrijd op gang.  Boeckenberg en Riviera bijten de spits af van het tornooi met een nieuwe sponsor, Belfius, en in een nieuwe vorm.  Door allerlei omstandighden konden er slechts 5 juniorploegen gevonden worden om deel te nemen.  Geen reeksen en geen finaleronden, maar alle ploegen die in directe confrontatie zullen uitmaken wie op het einde van de dag met de wisselbeker naar huis mag.


Op zaterdag 20 oktober is er een speciale Halloween training voor al onze wriemels, mono's en pupillen. Wij verwachten iedereen verkleed !!

Na de training volgt er nog een verrassing in de vorm van een knutselen en smullen. Alle activiteiten gaan door van 11u00 tot 13u30. Iedereen op post.

 

We konden gisteren nog genieten van het mooie zomerweer op het Boeckenberg Sportcenter.

12 ploegen namen er deel aan het traditionele volleybaltornooi, deze keer voor het eerst op ons mooie grasveld. Eddie kreeg er heel wat complimenten over de staat van het veld. Na de zomer gaan wij het grasveld ook gebruiken voor onze korfbalactiviteiten.

Ook het petanquetornooi werd druk bijgewoond.

Na afloop werden de organisatoren nog in de bloemetjes gezet, onze kampioenen gehuldigd en kwamen ook onze jeugdtrainers en -ploegen aan bod. De BBQ werd aangestoken en de meer dan 170 feestneuzen konden gaan aanschuiven.

Na afloop werd nog lang nagepraat en konden we Spanje (tegen Frankrijjk) nog zien zegevieren op groot scherm. Het is mooi geweest.

Iedereen wordt nog een prettige vakantie toegewenst.

De activiteiten vangen aan om 10u00. Iedereen wordt verwacht om goed tijdig aanwezig te zijn. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar de zaal. Let wel op om aangepast schoeisel mee te brengen voor de zaal!

's middag zijn er verse broodjes te verkrijgen. Die dienen dan wel voor 10u30 te zijn besteld en op voorhand betaald (voor aanvang van de wedstrijden). Wij zullen hiervoor een standje inrichten aan de toog (evt 2de toog). Er is een middagpauze voorzien van een uur.

Omstreeks 16u00 zijn de sportieve activiteiten afgelopen. Om 17u00 volgt dan nog het officiele gedeelte.

De Barbecue voor de kinderen vangt aan om 18u00; voor de volwassenen is dat om 19u00. De bonnetjes voor de barbecue kunnen worden afgehaald (na betaling) bij Simonne Darcon.

Het programma voor de voleybal ziet er als volgt uit :

 Het reglement kan hier worden bekeken.

Afgelopen vrijdag organiseerde Youssef het 2de 3on3 tornooi op het Boeckenberg Sportcenter. De ploegen speelden 1-vakskorfbal (3 tegen 3) waarbij onbeperkt mag gewisseld worden.

Een van de 7 deelnemende teams werden aangevuld met 2 gasten uit Nieuw Zeeland. Boeckenberger Laurent Hermans had hen leren kennen op een van zijn zakenreizen naar Hong Kong. Zij waren op bezoek in Europa en kwamen voor de gelegenheid uit Amsterdam naar het Boeckenberg Sportcenter afgereisd. Zij keren, na hun deelname aan het 3on3 tornooi, alvast als 2 Boeckenberg ambassadeurs huiswaarts.

Carl Chung, woont nu in Auckland, Nieuw Zeeland. Op rond- en familereis in Europa. Heeft in Hong Kong gewoond. Natasha Van Vuuren, van Christchurch Nieuw Zeeland, nu als au pair in Nederland.

Laurent heeft Carl en nog enkele HK korfballers ontmoet ongeveer twee jaar geleden. Daar heeft hij een korfbalwedstrijd en een training bijgewoond. 

Carl en 'Tash kennen elkaar van het NZ korfbal team Carl was in Amsterdam, en is voor 1 dag speciaal naar Antwerpen gekomen om korfbal te zien... 
Youssef heeft ervoor gezorgd dat ze beide mee konden spelen.

Super, leuk, veel wind, flinke panters, mega plezant,

lekkere trio's, levende stratego in de duinen, go-carten, krabben vangen .... het was TOF!!

Onze jonge panters hadden een zonnig en leuk weekend aan zee ......

we hebben alvast vastgelegd voor volgend seizoen!!

Myriam, Linda, Sandra, Matti, Glenn, Niels, Joran, Nick & Sonja

Binnen enkele weken sluiten we het seizoen af met onze jaarlijkse clubdag.

Bent u reeds ingeschreven voor het volleybaltornooi of de petanque? Doe dit dan snel. Meer informatie over de clubdag volgt nog in het wekelijks clubblad.

's Avonds is er onze jaarlijkse barbecue. Er is keuze uit 2 vleesmenu's en een vispakket. Ook voor de kinderen (6-12 jaar) is er een aangepast pakket. Kleine kinderen eten gratis doch dienen wel van tevoren in te schrijven. Ook niet-leden zijn welkom.

Inschrijven kan op het email adres barbecue@boeckenberg-sportcenter.be. Gelieve duidelijk de naam te vermelden van de deelnemers alsook uw keuze.

Betalen kan op rekening BE21 0016 2877 5803 op naam van Boeckenberg Foyer.

U heeft keuze uit :

Vleespakket aan 17,50 € pp
Vleespakket aan 15,00 € pp
Vispakket aan 17,50 € pp
Kids aan 8,00 € pp 

De barebcue voor de kinderen vangt aan om 18u00. Volwassenen eten om 19u00.

We hopen deze keer op goed weer zodat alle activiteiten buiten kunnen doorgaan. Bij slecht weer wijken we uit naar de sportzaal.

Inmiddels is de voorbereiding begonnen voor de organisatie van de clubdag 2012.

Vorig jaar was het volleybaltornooi een groot succes. Wij zijn toe uitgeweken naar de sportzaal door het slechte weer. Wij hopen dit jaar het volleybaltornooi buiten te kunnen laten doorgaan, op het grote grasveld.

Het petanquetornooi viel evenwel deels in het water. Roger Van Schil heeft ons gevraagd om te benadrukken dat op voorhand inschrijven voor het petanquetornooi vereist is (e-mail), uiterlijk tot 16 juni. Er zijn reeds 12 personen (4 ploegen) ingeschreven doch er zijn nog plaatsen beschikbaar. Ploegen worden samengesteld uit 3 deelnemers.

Voor het volleybaltornooi kan worden ingeschreven bij Simonne Darcon.

Na afloop van deze sportieve dag wordt wederom een grote Barbecue georganiseerd. De formule is ongewijzigd ten opzichte van vorig jaar. Meer nieuws hierover volgt nog.

ZIehier de link naar de foto's

Kalender
  June 2024  
M T W T F S S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Foto's
Sporting A
Events
Verjaardagen
25/06
Axel Delaruelle
25/06
Jesse De Bremaeker
25/06
Roxanne Van Hoofstat
26/06
Bjorn Petry
28/06
Radek Mossakowski
29/06
Seth Matthijnssens
01/07
Bas Lammers
01/07
Anita Vermeulen
04/07
Nicole Hermans
06/07
Lisa Van Gorp
Twitter

Kon. Boeckenberg Korfbal Club vzw   |    Grensstraat 9   |   2100 Deurne   |   BTW BE 0408.601.117

info@boeckenberg-korfbal.be

 © 2016, website powered by Twizzit.com