Volgende week woensdag is het zo ver. Dan vertrekt de spelergroep naar Boedapest voor de eindronde van de Europacup.

Via deze weg willen wij nog de laatste info verstrekken aan onze supporters over de praktische afspraken. De spelers zijn op de hoogte gesteld van de planning via afzonderlijke mail.

De groep vertrekt op woensdagavond 13/1 vanaf het Boeckenberg Sportcenter. Er wordt voorafgaand nog gegeten vooraleer we omstreeks 17u45 op de bus stappen richting Zaventem. We nemen daar de vlucht van SN Brussels Airlines om 20u45 (SN 2829 - aankomst om 22u40).

Supporters die willen mee-eten kunnen zich aanmelden op info@boeckenberg-korfbal.be. Er is spaghetti verkrijgbaar alsook de broodjes en andere gerechten zoals traditioneel bekend. Praktisch gezien het gemakkelijk zijn dat hiervoor op voorhand wordt aangemeld.

De verplaatsing naar Zaventem gebeurt per autocar. Supporters die dezelfde vlucht hebben, kunnen mee op de bus mits betaling van 10,00 € als deelneming in de kosten. Graag op voorhand (aantal plaatsen is beperkt) aanmelden per mail op info@boeckenberg-korfbal.be. Betaling bij het opstappen.

De spelersgroep zal niet aanwezig zijn op de openingceremony (woensdag 17u00). Wij hebben ervoor geopteerd om de spelers en begeleiding zo weinig mogelijk te laten verletten op hun werk c.q. school, zeker gezien diverse van onze spelers reeds een zware internationale kalender achter de rug hebben tijdens en voor het afgelopen WK Korfbal.

Boeckenberg speelt zijn wedstrijden op volgende dagen en uren :

- Donderdag om 16u50 tegen de winnaar van Marmara (TUR) tegen Bonson (FRA)
- Vrijdag staat de wedstrijd om 20u30 geprogrammeerd tegen de winnaar van Benfica (POR) / Trojans (UK)-Warzsawa (POL)
- De finale op zaterdag is om 16u00 voorzien met aansluitend de medaille uitreiking. Meer informatie is terug te vinden op de IKF website.

Terugkomst is voorzien op zondag 17 januari (vlucht SN 2826 aankomst Zaventem om 19u40). De groep keert terug per autocar naar het Boeckenberg Sportcenter waar we rond 21u30 denken te arriveren. Op voor de terugreis kunnen supporters gebruik maken van deze bus, eveneens aan 10,00 € per persoon, op voorhand aan te melden op info@boeckenberg-korfbal.be.

De spelers en supporters verblijven in het Novotel Danube gelegen aan de oevers van de Donnau, vlak tegenover het Hongaars parlement. Er zullen ca 60 supporters onze spelersgroep vergezellen.

De wedstrijden worden gespeeld in "Sports hall Gabányi László, 1116 Budapest, Hauszmann Alajos utca 5". De sporthal is bereikbaar met het openbaar vervoer (tram).

De inkomprijzen zijn 20,00 € voor een passe-partout, 10,00 € voor de finaledag en 5,00 € voor alle andere dagen.

Wij houden de thuisblijvers op de hoogte van het verloop via onze website en FB pagina. Of de finale via LiveStream te bekijken is, is vooralsnog niet bekend. Meer nieuws zal hierover pas tijdens het tornooi bekend zijn. Hou hiervoor ook het YouTube kanaal van het IKF in de gaten alsook de website www.worldkorfball.org