13-18 shot Julie na pas van Rik

13-19 korte kans heer Kwik

WISSEL Quinten => Joran

13-20 shot dame Kwik

Ziekte en kwetsuren spelen ons nog steeds parten, maar ook een gebrek aan de echte wil om te winnen, niet altijd de juiste mensen aanspelen en te weinig beweging hebben ons in de tweede helft de das omgedaan. We startten nochtans prima aan de wedstrijd. Na 5 minuten stond het 3-0. Kwik liet ons echter niet verder uitlopen en kwam terug. Toch hadden we na 15 minuten nog steeds een voorsprong van 2 goals, er was dus geen vuiltje aan de lucht. Enkele minuten later keken we dan weer tegen een achterstand van 2 punten aan. Maar onze toppers bleven ervoor gaan en met enkele mooie shots kwamen we weer gelijk. Meer nog, dankzij een penalty in de slotseconden van de eerste helft konden we de rust in gaan met de kleinste voorsprong. Alles kon dus nog.

Kwik opende na de rust meteen de debatten, maar we konden vrij snel tegenprikken. Vervolgens gebruikte Kwik drie wissels om één van de dames naar het andere vak te brengen. Of deze wissel nu iets met de kentering in de wedstrijd te maken heeft, kan ik niet precies zeggen, maar deze herschikking zorgde wel voor een andere dynamiek bij Kwik. Ze scoorden 4 doelpunten op rij en wij waren vanaf dat moment op achtervolgen aangewezen. We konden één keer tegenscoren, maar slikten dan weer 4 doelpunten alvorens zelf nog een laatste keer te scoren en zo was de wedstrijd gespeeld.

Als je in 25 minuten slechts 3 keer de mand kan doorboren, kan je natuurlijk geen wedstrijd winnen. We hadden wel evenveel doelkansen als Kwik, alleen was hun afwerking stukken beter en zijn zij de verdiende winnaar. En zo wordt de volgorde in de rangschikking alweer herschikt. Volgende week krijgen we Temse op bezoek, de enige ploeg die tot nu toe alles heeft kunnen winnen. Kunnen wij stunten? We shall see...