Palmares fanions :

Landskampioen zaalkorfbal in 1974, 1976, 2007, 2008, 2009, 2011, 2012, 2013, 2015, 2016 en 2018
Landskampioen veldkorfbal in 1976, 2011, 2013, 2014, 2015 en 2016
Bekerwinnaar in 2008, 2009, 2010, 2011, 2014 en 2017
Vice-Europees kampioen in 2008, 2009, 2010, 2012, 2013, 2014, 2016, 2017 en 2018

Palmares jeugd :

U19 (voorheen Junioren) :

Landskampioen veldkorfbal in 2017
Landskampioen zaalkorfbal in 2014
Landskampioen veldkorfbal in 2004
Landskampioen veldkorfbal in 2001
Landskampioen zaalkorfbal in 1982
Landskampioen zaalkorfbal en veldkorfbal in 1981
Landskampioen zaalkorfbal en veldkorfbal in 1980
Landskampioen zaalkorfbal en veldkorfbal in 1971 

U16 (voorheen Scholieren) :

Bekerwinnaar in 2014
Landskampioen veldkorfbal in 2005
Landskampioen zaalkorfbal in 2003
Landskampioen zaalkorfbal in 2002
Landskampioen zaalkorfbal in 2000
Landskampioen veldkorfbal in 1981 

U14 :

Landskampioen veldkorfbal in 2014
Landskampioen zaalkorfbal in 2014

U12 :

Landskampioen veldkorfbal in 2018
Landskampioen zaalkorfbal in 2018
Bekerwinnaar in 2018

U10 :

Bekerwinnaar in 2005

Laureaten korfballer en korfbalster van het jaar :

2016 : Nikki Schilders
2015 : Nikki Schilders en Nick Janssens
2013 : Jeffrey Campers
2012 : Jesse De Bremaeker
2011 : Sofie Goossens
2008 : Veronique Biot

1988 : Duke Cornelissens
1984 : Duke Cornelissens

1981 : Danny Goossens (ATBS)
1978 : Paul de Haan (Borgerhout)
1974 : Guido Campers (Riviera)

1972 : Luc Van Hemel
1972 : Liliane Pooters
1968 : Liliane Pooters