Verslag : Riviera/Deurne A - Boeckenberg A : 12 – 17 (10-11)
V: Tess V, Jordan DV (3), Tibo D (3), Lisa VG (2)
Wissels : Dennis DV, Lucas DR

Scheidsrechters : T. Vlaminckx, N. Pekaar

Alweer een nieuwe zaalcompetitie gestart, met de weinige toeschouwers knus in de zaal terwijl buiten het zonnetje furore maakt.  Het maakt een en ander wel onwezenlijk en verklaart misschien waarom er zo weinig supporters kwamen opdagen.  Of was de affiche de oorzaak ?  Een topper tegen de stijger uit Promo, een walk in the park ?  Benieuwd.

De eerste helft wordt een nek aan nek.  Na de opener van de thuisploeg zorgen Thomas en Jordan voor de kleinste voorsprong.  Riviera effent, waarna Nikki van op de stip en Joppe van onder de korf, voor de vakwissel zorgen.  Zijn onze panters vertrokken ?  Neen.  Te snelle balcombinaties zorgen voor te veel balverlies, waardoor de tegenstander voldoende tijd krijgt om dichter te komen in de score.  Gelijk komen lukt moeilijk, tot een kleine 8 min. voor de rust, 9-9.  Johannis had dan al een time out genomen.  Lisa kan onmiddellijk een vrijworp omzetten.  Riviera mikt raak tegen Nikki.  Joppe pikt nog een doeltje mee onder de korf.  In de laatste 5 min. noteer ik de wissels van Lucas en Jordan, die de plaats inneemt van Joppe.

De rust is er voor de thuisploeg duidelijk te veel aan.  Hun eerste doelpunt valt pas na 21. min !  Ondertussen hebben onze panters een massa ballen richting korf gekegeld, waarvan er uiteindelijk 6 de binnenkant van de mand vinden.

Laat ons hopen dat we de slechtste wedstrijd van de zaalcompetitie gehad hebben.