17-17 shot Mado na pas van Julie

WISSEL Tobias => Rik

18-17 shot Evi op steun van Noah

18-18 shot heer Temse

In deze wedstrijd zagen we een nogal gesloten eerste helft, waarin sterk verdedigd werd door beide teams, maar wij vooral te weinig tot schieten kwamen. We geraakten wel vrij, maar vergaten vaak om de bal richting korf af te vuren. Ook heel wat slechte passen die tot balverlies leidden, strooiden roet in het eten. Gelukkig bleef ook bij Temse de afwerking steken en zo gingen we de rust in met een minimale voorsprong.

In de tweede helft ging het aantal doelkansen aanzienlijk naar boven, wat resulteerde in veel meer doelpunten. Aanvankelijk namen wij de leiding, we konden zelfs 2 keer een 2-punten kloofje tevoorschijn toveren, maar Temse vocht zich terug in de wedstrijd. Bij een 10-10 gelijke stand kantelde de wedstrijd even en ging Temse met de voorsprong aan de haal, maar we konden telkens bijbenen. Toen Temse echter 3 doelpunten vóór stond, dachten velen, ai, ai, wedstrijd gespeeld, maar met 3 succesvolle shots hingen de bordjes weer gelijk en was alles te herdoen.

Toen minder dan 2 minuten vóór het einde ons 18e doelpunt viel, slaakte iedereen een zucht van verlichting. Gingen we de wedstrijd alsnog winnen? Daar leek het in ieder geval op. Maar helaas, op anderhalve minuut vóór het eindsignaal knalde de beste heer van de tegenpartij zijn 6e goal binnen en zo eindigde deze felbevochten wedstrijd op een gelijkspel. Een mooie prestatie! Er zit zeker nog meer in, dus wie weet wat kunnen we bij een volgende ontmoeting...