UNDER CONSTRUCTION

Eindelijk is het zo ver : de Boeckenberg Web(club)shop is een feit.Na een lange voorbereidingsperiode en verschillende pistes te hebben onderzocht kunnen we vandaag de webshop aan u voorstellen. U kunt hem via deze link bereiken. Er staat ook een permanente link op onze website.

Webshop Boeckenberg

De vermelde prijzen houden ineens rekening met de club-korting. De prijs die u ziet is de prijs die u moet betalen.

Van de meeste artikelen zijn er pasmaten ter beschikking op het Boeckenberg Sportcenter. Hiervoor dient u even af te spreken met Sanne Peelmans of Karen Van Camp. Er zullen ook vaste pasdagen worden ingericht. Meer nieuws hierover volgt later.

De opties voor de bedrukking zijn opgenomen bij de desbetreffende artikelen. De bestelde en betaalde artikelen worden thuis geleverd.