De raad van bestuur van Boeckenberg had gisterenavond een primeur , de eerste vergadering op afstand was een feit. Voorlopig ligt de competitie stil , maar achter de schermen gaat alles natuurlijk gewoon door. Wat de terugronde veld en de beker betreft kunnen we nog geen nieuws geven , we wachten daar nog op richtlijnen van de KBKB. Tot we daar meer over weten gaan ook de gezamelijke trainingen niet door. Gezien het succes van het ontlenen van palen en de berichten die ik regelmatig krijgen van sportende , korfballende , bewegende Boeckenbergers denk ik dat iedereen in deze periode wel fit blijft. 

Onze vereniging heeft nog wel een aantal activiteiten en evenmenten gepland. Deze gaan we allemaal uitstellen naar een latere datum. 

De JAV die normaal morgen plaats vindt wordt ook uitgesteld , van de nieuwe datum krijgen jullie ruim op voorhand bericht.  

Nu we elkaar allemaal veel minder zien , niet meer samen kunnen korfballen of afspreken vind ik het wel belangrijk dat we als vereniging contact blijven houden. Hou daarom onze Facebookpagina en instagram BKCjeugd zeker in het oog want daar zal je regelmatig berichten zien verschijnen die ons blijven verbinden in deze tijd van afstand houden. 

Ik hoop dat alle Panters , familie en vrienden gezond blijven . 

Sarah Cordon