NL
EN
FR

BKCplus uitstap donderdag 6 maart 2014
Hoogstraten en Merksplas (gevangenismuseum)

Bijeenkomst 9u30 aan het sportcentrum. We rijden naar Hoogstraten en parkeren onze auto’s in ‘Vrijheid’ in de buurt van de kerk, om vervolgens in taverne “den Bottel” een kopje koffie te drinken. Van hieruit maken we een korte wandeling (ongeveer 3 km) in de omgeving (via knooppunten van het Kempens Landgoed). We vertrekken aan het Stadhuis, lopen langs het begijnhof, de buitenwijk van Hoogstraten, langs het penitentiaire schoolcentrum, om vervolgens terug te keren via het begijnhof. Wie niet mee gaat wandelen kan ondertussen het begijnhof en ev. de mooie Sint-Katharinakerk bezoeken. We lunchen in “den Bottel” en tegen 15 u worden we verwacht in Merksplas in het gevangenismuseum. Een gids zal ons rondleiden. We sluiten het bezoek af met koffie en “Klosjaars Kramiekske”, dit is een vagebondhapje met honing, rozijnen en marsepein.

Graag een seintje als je wil meegaan (lutgtx@msn.com of 0485617653) ten laatste 2 maart. Iedereen welkom.

Lut


Een stralende winterzon, een mooi landschap… wat moet er nog meer zijn voor een winterwandeling. De Hondsbossen (Sint-Katelijne-Waver) lagen er drassig bij, maar dat vonden onze plussers ‘avontuurlijk’. Het geluid van de ‘stilte’ omringde ons.
We genoten van een heerlijke lunch in taverne Mezzo, waar de dagschotel op dinsdag een lekkere steak met frietjes voorstelde. Dat klonk voor de plussers niet in dovemans oren. Ze lieten het hun smaken. Ook het slaatje met kip met ananas en currysaus smaakte. De croques werden ook goed verzorgd.
Dan reden we zo’n 5 km verder naar Onze-Lieve-Vrouw-Waver waar een gids ons opwachtte in het Ursulineninstituut. Hij ontving ons in de Sint-Ursulazaal waar we een historisch overzicht kregen over het voormalig katholiek meisjesinternaat. Een rondgang door dit prachtig gebouwencomplex toverde het wauw effect bij de plussers. In elke gang, zaal, refter …werd aan het educatieve aspect gedacht. We liepen door de empiregang, de Alpenzaal, de Feestrefter, de Sint-Ursula-passage, de eretrap en tenslotte de apotheose van het bezoek: de Wintertuin. De Wintertuin biedt een betoverend spel van licht en kleur, een wonderbare parel van art nouveau. Deze Wintertuin is adembenemend prachtig. Het motto van het instituut is niet voor niets: “on y revient toujours”.
Het bezoek werd afgesloten met koffie en taart.
Wil je nog graag nagenieten van deze uitstap, bekijk dan de foto’s op Onli.
Marc en Lut

De plussers kwamen bijeen in het station Antwerpen centraal om 09:00 uur De trein vertrok om 09:30 op spoor 5B en 1 uur en 17 minuten later arriveerden we in Hasselt. We reisden verder met de bus (Boulevard pendel) tot de bestemming (Hasselt Dusartplen), een rit van ongeeen kopje koffie, liepen over de wekelijkse markt en dan terug naar de taverne om te lunchen. We werden bediend door een heel vriendelijke Hasseltse jonge man, die veel zin had voor humor.

‘Winterland Hasselt’ tovert Hasselt om tot de meest sfeervolle kerststad van België. De gezellige winter- en kersttijd zijn het centrale thema op Winterland. Zo bezochten we  het ‘Huis van de Kerstman’. De gezellige, sfeervolle overdekte kerstmarkt maakt Winterland compleet. We hebben ons toch maar niet gewaagd op de Grand Carrousel 'Hesselse Poepjee', noch in het Christmas Hotel (funnhouse in kerststijl) of op de  Ice Jet (mega-snelle molen) en ook niet in de Christmas Ride (achtbaan). Dit lieten we over aan de gillende schoolkinderen van Hasselt. We sloten ons bezoek af met een hete ‘glühwein’ of lekkere, warme chocolademelk in de ‘spiegeltent’. Het was weer fijn en vooral… we hebben goe gelachen en ons reuze geamuseerd. Alweer een ervaring rijker.

Wij wensen alle plussers een fijn Kerstfeest en een gezond en vooral een gelukkig nieuwjaar.

Foto’s kunnen jullie zien op de website van Boeckenberg Korfbalclub. Zeker doen.

Marc en Lut

Bezoek aan orchideeënkwekerij Frank Coupé

Gontrode Heirweg 75 te 9090 Melle

We vertrokken stipt om 9u15 onder een grijze lucht. De nodige files getrotseerd op de ring, dan vlotjes door gereden naar Melle, waar Frank Coupé ons verwachtte. We kregen uitleg van over het kweken, onderhouden en bloeien van de orchideeën. De plussers weten er nu alles over, dus al jullie vragen hebben, weten jullie bij wie aankloppen.
De orchideeënkwekerij heeft een uitgebreid assortiment dat voornamelijk bestaat uit eigen selecties. Een strenge selectie op gebied van kleur, vorm, productie … staat garant voor de kwaliteit. Planten met uitzonderlijke kwaliteiten worden gekloond voor eigen teelt en voor verkoop als jong gewas.  Potplanten groeien hier in een medium op basis van bark en turf. Het bedrijf is volledig computergestuurd, zodat de teeltomstandigheden optimaal zijn. Ook energie wordt zo goed mogelijk benut. Een op aardgas gestookte verwarmingsinstallatie staat garant voor een minimale milieubelasting. Het gebruik van een condenserende ketel met lage temperatuur, samen met goed geïsoleerde serres en computersturing, zorgen voor een optimaal energieverbruik.

Na dit boeiende bezoek aan de kwekerij reden we naar Gent en pareerden onze auto’s op de Vrijdagmarkt. We aten – zoals een goede Belg betaamt – steak met frietjes en mayonaise. We lieten het ons smaken.

Na de lunch – en voorwaar, het was opgehouden met regenen – wandelden we door het historisch centrum van Gent. We leerden Gent kennen als een mooie stad. We kregen een klein regenbuitje, maar gelukkig waren we toen net aan de Sint-Baafskathedraal. Dus even binnen gestapt. Als je in Gent komt en je bezoekt de kathedraal daal dan even af naar de crypte – een echte aanrader.

Foto’s kan je zien op de website. Veel kijkplezier.

Volgende uitstap naar ‘Winterstad’ in Hasselt op 17 december. Om fileproblemen en parkeerperikelen te mijden gaan we met de trein. Meer info in volgende clubblad. Seintje naar Lut: 0485617653 of lutgtx@msn.com

Tot dan

Marc en Lut

BKCplus uitstap 22 oktober 2013 naar Lommel

Onder een stralende, warme, heerlijke herfstzon reden we naar Lommel, naar het GlazenHuis waar een gids ons rondleidde. Een imposant gebouw waar glas gepromoot wordt in al zijn facetten. We zagen een kunstenares aan het werk. Geboeid luisterden we naar de uitleg van de gids. Daarna beklommen we de toren van het GlazenHuis. Een aparte belevenis. We kregen nog tekst en uitleg bij de lopende tentoonstelling. Deze kunstwerken konden mij niet echt bekoren, maar het glazen huis is de moeite waard om te bezoeken.

Lunch in Tuincafé. Een aanrader voor wie Lommel ooit eens wil bezoeken.


Jetje, Marguerite en Maria besloten de stadswandeling te maken. De anderen reden naar de Sahara voor een heerlijke herfstwandeling. Een mooi stuk natuurgebied van 193 ha met schitterende uitzichten. Rode paddenstoelen met witte stippen herinnerden ons eraan dat het herfst was. Na de wandeling nog een lekker kopje koffie of heerlijk frisse pint op het terras van tuinafé en dan naar huis. Kortom alweer een fantastische dag.

Noteer al vast de datum voor onze volgende wandeling: 19 november. We bezoeken een orchideeënkwekerij in Melle. Meer info volgt later.
Ga je graag mee: seintje naar
lutgtx@msn.com of 0485617653.

Tot dan
Lut en Marc

BKCplus uitstap 22 oktober 2013

We verzamelen om 8u45 aan het Boeckenberg Sportcenter en vertrekken ten laatste om 9 uur naar Lommel. We bezoeken in de voormiddag (met gids) het glazen huis. Met het GlazenHuis wil de Stad Lommel glas als grondstof voor kunst een platform aanbieden. Zo fungeert het GlazenHuis, naast architecturaal baken, als glasmuseum maar bovendien als informatief, educatief, productie- en verkoopscentrum. Dit Vlaamse Centrum voor Hedendaagse Glaskunst verenigt deze functies en benadert glas vanuit alle mogelijke gezichtspunten: artistiek, functioneel en conceptueel, ambachtelijk en industrieel, hedendaags en historisch.

We lunchen in de buurt van het Glazen Huis en rijden nadien naar de Sahara, waar we kunnen kiezen uit een wandeling van 7 of 4 km. Een alternatief is een centrumwandeling door Lommel van 2 km. Dus voor elk wat wils.

Wie graag mee gaat een seintje naar Lut 0485617653 ten laatste 20 oktober 2013.

Tot dan;

De plussers op uitstap (22 september 2013) en bezoeken de Slagmolen in Poederlee (Lille) en wandelen door het natuurgebied Heiberg
De ‘Slagmolen’ te Lille is een oliemolen en wint uit koolzaad op volkomen natuurlijke wijze koolzaadolie (“smout”).  De ‘Slagmolen is enig in zijn soort en is na de beëindiging van de renovatie een uniek monument voor ons land. Dankzij deze installatie kan men uit oliehoudende zaden olie onttrekken, voornamelijk uit koolzaad maar ook uit raapzaad, hennepzaad en zelfs beukennoten. De zaden worden op het “doodsbed” gebroken door twee “lopers”.  Deze “lopers” volgen niet hetzelfde spoor, de ene loopt op de buitenrand, de andere op de binnenronde.  Als gevolg van de wrijving van de “lopers” wordt het zaad weggeschoven en terug onder de “lopers” gebracht door een “sleper”.  Als deze bewerking ten einde is  wordt het zaad door middel van de neergelaten “sleper” afgetrokken langs een sluis in de zogenaamde “plattenring” en opgevangen in een bak.
Het gebroken zaad wordt dan naar het “komfoor” gebracht om opgewarmd te worden.  Dit is nodig zodat de olie gemakkelijker uit het zaad zou lopen bij het slaan.  Op het komfoor staat een “aftrekpan”.  Een roersysteem, aangesloten op de molen, belet dat het zaad in de pan zou aanbranden. Wanneer het gebroken zaad handwarm is wordt het in zakjes, builen, gedaan.  Deze worden tussen de “schrooien” gelegd, verticaal in de “slagbank”.  Twee wiggen in de slagbank staan onder de twee slagpalen, de rechtse heet “slaghei”, de andere “loshei”.  De slaghei wordt door een grote wentelas, tuimelaar, omhoog getrokken en valt op de slagwig.  Hierdoor wordt een grote druk op de builen uitgeoefend en wordt de olie uit de zaden gedreven.  De olie wordt dan opgevangen in de twee schalen onder de slagbank.  Door de loshei op de loswig (in tegenstelling tot de slagwig brede voet en smal van boven) te laten vallen wordt de druk van de slagwig opgeheven en dit zet alles terug los.
Het laatste overblijfsel in de builen, de “koek”, wordt terug onder de lopers geworpen en ondergaat het proces nog een keer.  De koek van deze naslag wordt dan als veevoeder of visvoeder aangewend.
Vandaar trokken we (na heel wat omleidingen) naar taverne ter Heyde in Herentals waar we op het terras in het lekkere warme zonnetje konden genieten van een heerlijke lunch.
Dan wandelden we door het natuurgebied Heiberg en Snepkesvijver. De Heiberg maakt deel uit van een groot, vrij aaneensluitend complex van dennenbossen op voormalige heides en schraalgraslanden. Een oase van rust en natuurpracht. De Snepkesvijver heeft een ongelooflijke aantrekkingskracht op talloze watervogels. De kleurrijke wintertaling komt het meest voor. Al vroeg in het voorjaar hoor je zijn fluitende roep uit de struiken. Andere typische broedvogels zijn de tafel- en kuifeend en dodaars. Dit zijn duikeendjes die het goed kunnen vinden in het heldere water waar ze op het zicht jagen.
In het gagelstruweel zijn blauwborst, rietgors en roodborsttapuit vaste gasten. In de omliggende bossen broeden ook nog de bosuil, de havik en de boomvalk. Deze laatste kun je regelmatig boven het wateroppervlak zien scheren op zoek naar libellen.
Foto’s kan je bekijken op de website van Boeckenberg.
Volgende uitstap 22 oktober. Dan bezoeken we het glazenhuis in Lommel en wandelen we door de Sahara.

Lut

Dag plussers

Onze eerste wandeling van het nieuwe seizoen voert ons naar de Kempense Heuvelrug. In de voormiddag bezoeken we  de olierosmolen te Lille (Poederlee). De slagmolen is een oliemolen en wint uit koolzaad op volkomen natuurlijke wijze koolzaadolie (“smout”). De ‘Slagmolen’ is enig in zijn soort en is na de beëindiging van de renovatie een uniek monument voor ons land.  Dankzij deze installatie kan men uit oliehoudende zaden olie onttrekken, voornamelijk uit koolzaad maar ook uit raapzaad, hennepzaad en zelfs beukennoten. De molenaar verwacht ons om 10u30.
Na het bezoek aan de molenaar rijden we een eindje verder naar Herentals waar we verwacht worden in brasserie Ter Heyde voor de lunch. Van hieruit vertrekt ook onze wandeling. Er zijn 2 opties: de groene wandeling van 3,6 km en de oranje wandeling van 7,2 km. Beide wandelingen volgen in het begin hetzelfde parcours. We wandelen in het natuurgebied Heiberg/Snepkensvijver. Hier en daar zijn rustbanken voorzien.
Je trekt best stevige wandelschoenen aan, zeker als het geregend heeft. Een verrekijker kan ook van pas komen om vogels te spotten.

Op de website van Boekenberg vinden jullie al enkele sfeerbeelden (zie: activiteiten, fotogalerij).

We verzamelen om 9u45 op Boekenbergplein. Wie graag meegaat: een seintje aan lutgtx@msn.com of 0485617653 ten laatste 16 september.

Tot dan

Lut

Afspraak: Groenplaats om 10 uur bij Rubens. Het zonnetje schijnt, het is lekker warm, om niet te zeggen tropisch warm.

 We keren Rubens onze rug toe en stappen links naar de Schoenmarkt. We houden even halt bij nr 8 de ‘toevluchtskapel van OL Vrouw” – Godshuis “onzer vrouwen convent” (1477). 

 We wandelen de Schrijnwerkersstraat in tot aan de splitsing Wiegstraat - Groendalstraat. We kiezen de Groendalstraat. We wandelen deze straat in en aan onze rechterkant gaan we in nummer 18 het poortje door het Bakkerssteegje in.

Lloyd Loom: onze eerste stop

We wandelen door het Bakkerssteegje – het smalste gangetje van Antwerpen – om in Lloyd Loom te komen verpozen bij een lekker kopje koffie of een frisse  pint .

Lloyd Loom, gecreëerd door Mevrouw Frieda Mertens, ligt hier intussen al 19 jaar verscholen aan de Wilde Zee en is een verborgen oase van rust in de binnenstad. “Onze missie is om u te verwennen met dagverse producten, eigen recepten, een vriendelijke bediening en dit tegen een eerlijke prijs.  

We keren terug richting Schrijnwerkerstraat, die we oversteken en gaan rechtdoor naar de Lombardenvest, rechtdoor vervolgen we onze weg door de Steenhouwersvest tot het kruispunt en draaien rechts Oever op. We zeggen goeie dag aan Jacob Jordaens en bekijken de graffiti op de gevel aan onze linkerzijde. 

De poort, Oever 21: onze tweede stop

De Poort vormt samen met de antiek winkel één geheel. We worden verrast door een gezellige binnentuin, waar het rustig vertoeven is. We keren op onze stappen terug naar de Hoogstraat. We lezen het gedicht ‘De zwerver’ van Wannes van de Velde aan het hoekhuis van de Heilige Geeststraat  en bewonderen de gevel van Boekenmarkt “de Markies” nr 62. We vervolgen onze weg richting Grote Markt, doch draaien op het einde van de Hoogstraat even rechts de Oude Koornmarkt op om onmiddellijk weer links via de Handschoenmarkt naar de Groenplaats te wandelen.

Lunchpauze in Restaurant brasserie Castellino op de Groenplaats: onze derde stop.

We verlaten de herberg  en gaan links door de  Sint Pieterstraat, Melkmarkt, Lijnwaadmarkt naar Torfbrug.

Het elfde gebod, onze vierde stop

Deze taverne ligt aan de voet van de Antwerpse kathedraal, een historisch pand met een geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen. Daar valt nog weinig van te zien: enkel de tongewelven in de kelder zijn nog authentiek. Het oorspronkelijke houten pand ging in vlammen op en er kwam een nieuw bouwsel dat de naam Het Paradijs meekreeg. Irene en Jan openden hier in 1979 Het Elfde Gebod en stouwden hun café vol met heiligenbeelden en religieuze attributen. In de schaduw van de kathedraal en met de aanblik van al die heiligen mag je hier zeker het elfde gebod niet met voeten treden: ‘Gij zult genieten!’

We lopen verder de Torfbrug af, dan rechts de Kaasrui, steken de Korte Koeportstraat over door de Wijngaardstraat en zo naar het H. Conscienceplein.

H. Conscienceplein

Het plein is sinds 1881 vernoemd naar de 19de-eeuwse Vlaamse schrijver Hendrik Conscience, van wie een standbeeld op het plein is geplaatst. Ervoor sprak men van het Jezuïetenplein.

De deels 17de-eeuwse gebouwen rond het plein worden gekenmerkt door een barokke stijl. Dit geldt in het bijzonder voor de imposante Carolus Borromeuskerk, een voormalige Jezuïetenkerk. De barokke stijl van de bebouwing rond het plein, met veel pracht en praal, werd bewust gestimuleerd door de Jezuïeten: als onderdeel van de Contrareformatie wilde de orde de bevolking op allerlei manieren stimuleren naar de kerken te komen. Het Hendrik Conscienceplein werd door inspanningen van buurtbewoners, waaronder kunstenaar Panamarenko, het eerste autovrije plein van de stad.

Carolus Borromeuskerk

We lopen even binnen in de kerk.

We keren terug op onze stappen en verlaten het H. Conscienceplein langs links via de Jezuitenrui; we steken opnieuw de Korte Koepoortstraat over en gaan naar links, de eerste straat nemen we rechts: de Lijnwaadstraat, we lopen rond de kathedraal door het Papenstraatje naar de Oude Koornmarkt. Dan links tot aan onze volgende stop:

Bruin cafeetje ’t Miniatuurke: het kleinste cafeetje van Antwerpen: onze vijfde stop

Een klein bruin sfeercafeetje voor een goed gesprek tussen pot en pint. Hier vertelt Josy haar verhaal. Normaal is dit cafeetje gesloten op dinsdag, maar Josy maakt voor ons een uitzondering.

We wandelen bij het buiten komen naar rechts, naar de Grote Markt. We steken de Grote Markt over en nemen de straat naast Den Engel, de Braderijstraat in en dan naar rechts naar de Oude Beurs.

D’AA TOERT, Oude Beurs 4: onze zesde en laatste stop.

Bert De Greef en zijn echtgenoot André werden op slag verliefd op een historisch pand aan de Oude Beurs. Ze gaven hun vroegere zaak in de Hoogstraat uit handen en besloten het huis, waar vroeger al enkele restaurants waren gevestigd, weer op te knappen. ‘We moesten een maand intensief werken om het pand in orde te krijgen’, zegt Bert. ‘De balken werden rookvrij gemaakt, we braken een tussenverdieping af en schilderden de ruimte volledig opnieuw.’Bert en André willen hun zaak vooral profileren door het gebruik van verse producten, een vriendelijke service en democratische prijzen. ‘Voor een dagschotel betaal je bijvoorbeeld maar 12 euro’, zegt Bert. De naam van de zaak verwijst niet alleen naar de verse patisserie die in de zaak wordt aangeboden. ‘Het is vooral een leuke Antwerpse naam, die een beetje verwijst naar ons als 50-plussers’, lacht Bert. Oorspronkelijk wilden de twee hun zaak ‘D'ouw toert’ noemen. ‘Maar muzikant Axel Peleman, die erg begaan is met de Antwerpse taal, maakte ons erop attent dat ‘oud’ in het correct Antwerps niet ‘ouw’ maar ‘aa’ is. ‘Daarom hebben we de naam licht gewijzigd.’ Het eethuisje hoopt ook klanten van het tegenoverliggende viersterrenhotel ‘Rubens’ te lokken. ‘De hoteluitbaters stelden al voor om het ontbijt van hun klanten op ons te nemen. Dat zien we op termijn zeker zitten, maar we moeten eerst een extra zaaltje in orde brengen.’ Boven het eethuis zou binnenkort een dameskapsalon worden geïnstalleerd. ‘André is van opleiding kapper, en het lijkt ons leuk om de twee te combineren’, zegt Bert. Hoewel Bert de meeste kookervaring heeft – hij werkte onder andere in het Carlton Hotel en bij Sir Anthony Van Dyck – zal André het vaakst in de keuken staan. ‘Omdat ik graag meer sociaal contact wil zal ik me bezighouden met de bediening’, legt Bert uit. Door het vrijmaken van de Grote Markt hoopt het koppel dat de omgeving rond de Oude Beurs zal heropleven. ‘Maar we beseffen dat we vooral afhankelijk zijn van mond-aan-mondreclame door de klanten.’ De eigenaars, Bert en André, baatten vroeger brasserie ´T Suut Bekske´ uit in de Hoogstraat, maar gaven die zaak over aan een neef. Ook Bert en André willen ons ontvangen op hun sluitingsdag.

Hier eindigt onze kroegentocht. We keren via de Schoenmakersstraat, Kaasrui, Korte Koepoortstraat, Melkmarkt terug naar de Groenplaats.

Volgende afspraak ergens in september. Marc en ik danken alle plussers voor de leuke merci-bon en het kaartje. Het is voor ons heel fijn om de excursies te organiseren en hopen dat we nog vele uitstapjes samen kunnen meemaken. Tot de volgende.

Marc en Lut

Foto's? Kijk op de website bij Activiteiten, fotogalerij.

BKCplus uitstap 21 mei 2013

Land van Mortagne

Onder een dik, grijs wolkendek vertrok de BKCplus karavaan naar het Land van Mortagne. We hadden niet te veel files onder weg, dat was dus een meevaller.
Het land van Mortagne vonden we beneden Kortrijk, ten zuiden van de Leiestreek.

We dronken eerst in bistro Beaufort een lekker biertje of kopje koffie en wipten dan even binnen in het pompgebouw van Bossuit. Dit pompgebouw ligt in de gemeente Avelgem, aan het Kanaal Kortrijk-Bossuit dat de Schelde met de Leie verbindt. Dit kanaal moest dienen als een kortere verbindingsweg om de Henegouwse industriegebieden sneller te kunnen verbinden met de Noordzee. We kregen een overzicht van de streek en konden o.a. onze fysieke krachten testen.

We lunchten in de bistro Beaufort en in de namiddag reden we een 6-tal km verder naar het Orveytbos. We hadden geluk, het heeft maar heel eventjes een klein beetje geregend, amper de moeite om onze paraplu open te trekken. Het Orveytbos is een bos- en natuurgebied van 30 hectare dat op het einde van de jaren ’80 is aangelegd op een oud kleistort. Samen met het natuurreservaat ‘De Vaarttaluds’ is dit één van de natuurparels van het Land van Mortagne. In ‘De Vaarttaluds’ vind je een unieke combinatie van orchideeën en grasachtigen. Vooral in het voorjaar en de vroege zomer is het gebied een lust voor het oog. We hebben ze wel gezien, maar ze lieten helaas hun kopjes hangen; zij hielden ook niet van nat weer. Beslist een aanrader om nog eens naar toe te gaan; er zijn veel uitgestippelde wandelingen beschikbaar en je kan er ook wandelen via knooppunten.

Na de wandeling toch nog even terug gereden naar Bistro Beaufort, waar we genoten van een speciaal strekkbiertje, een cracotje, een wafel met ‘crème’ (hier werd slagroom bedoeld, maar ze kregen een bolletje ijs – tja andere streek, ander dialect, andere betekenis), maar ze hebben het met smaak opgegeten.

Op de website van Boeckenberg vind je foto’s.

Marc & Lut 

Kalender
  March 2024  
M T W T F S S
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Plussers
Trooper

Koop Online via Trooper

Sporting A
Events
Verjaardagen
29/03
Joppe Bellemans
30/03
Manou Van de Weyer
31/03
Quinten Van Loo
01/04
Elise Preckler
03/04
Rudy Moens
03/04
Yara Moens
05/04
Lauren Somers
06/04
Paul De Laet
09/04
Eddie Degenaers
09/04
Lukas Covens

Kon. Boeckenberg Korfbal Club vzw   |    Grensstraat 9   |   2100 Deurne   |   BTW BE 0408.601.117

info@boeckenberg-korfbal.be

 © 2016, website powered by Twizzit.com