Deze week zijn onze mini-panters vanaf het eerste fluitsignaal gretig. Door goed in driehoek voor te verdedigen en prima uitverdedigen kan AKC de eerste helft geen kansen afdwingen. Dit wordt door goed aanvalswerk beloond door twee doelpunten van Maura, op doorloper met steun van Johannes en een omdraaier. Ook in het andere aanvalsvak worden er veel kansen gecreëerd, maar hebben we ook veel pech bij de afwerking. Orin kan op doorloper met steun van Noor er 3-0 van maken. Helemaal pech als een buzzer-beater van Yorick wordt afgekeurd voor verdedigen (?), nochtans een wereldgoal van Yorick op 1 been van ver en juist aangeleerd op de PT – TO en die je weinig bij de U12 zal zien. Onverklaarbaar ?? Hoe kan een scheids zoiets affluiten? Knap gedaan Yorick. Het was niet je beste wedstrijd, want je miste een aantal open kansen, maar dit vond ik als trainer wondermooi.

De tweede helft gaan we verder met ons goede spel en kan Yorick met een zelf uitgelokte strafworp op doorloper met steun van Noor er 4-0 van maken. AKC heeft nog geen kansen gehad maar kan wel terug komen door een vrijworp en korte kans achter de paal, 4-2. (2x gescoord door de kleinzoon Ebe van Rik). Onze mini-panters laten zich niet van de wijs brengen en Yorick kan nog eens op doorloper scoren met steun van Liv, 5-2. Als AKC terug komt op doorloper heeft Johannes even later een antwoord klaar met een ver "gecontroleerd" schot na pas van Celeste, 6-3. Camille legt vanop de stip de eindstand vast na een fout op eigen schot, 7-3. Camille verdiende dan ook de “Diamonds” shirt vanwege het perfect uitvoeren van de opdrachten. DOEN en DURVEN.

Een verdiende overwinning met af en toe mooi korfbal, enkel jullie "vele open kansen" nog beter afwerken. Maura kwetste zich aan haar enkel en de ganse ploeg wenst haar veel beterschap. Maura we hebben je echt nodig hoor, maar laat je kwetsuur maar goed verzorgen.

Bedankt “meter Tine” voor je leuke aanwezigheid, wij komen je zondag massaal aanmoedigen!