NL
EN
FR

Met nog een wedstrijddag voor de boeg, beginnen onze club en alle supporters zich op te maken voor de halve finales in Beveren.  Ja, ALLE supporters, want ALLE ploegen hebben zich voor de halve finales geplaatst.  Daarvoor alvast een dikke proficiat.  Onze panters gaan de sporthal in Beveren gewoon inpalmen!

De locatie : Sporthal De Meerminnen, Klapperstraat 103 te Beveren.

De rangschikkingen zelf en daarmee ook het programma staat nog niet helemaal vast.  Met wat gezond denk-, reken- en opzoekwerk durf ik toch al een prognose te doen voor al onze wedstrijden.  Benieuwd of ik een 5 op 5 zal scoren.

Verslag : Blauw Wit A – Hoevenen A : 22 - 20  (11-12)
A: Jelle (6+s), Thomas (5), Jente, Sofie (1)
V: Kobe (1+3s), Imke (2), Brent (1), Lynn
Wissels: Jan, Yannis (1), Jentl (1)

Scheids : K. Broothaers

De oproep van Peter W had toch effect.  Bleven de zitjes in de tribune bij aanvang van de wedstrijd een beetje leeg, stilaan druppelden er supporters binnen.  Ze zouden het zich niet beklagen.  Het is immers money time voor onze blauwe panters (term gepikt uit de jeugd).  Opdracht is minstens evenveel punten halen als Spartacus/NDN in de laatste twee wedstrijden om zo de beslissingswedstrijd voor degradatie te vermijden.  Hoevenen met 4 puntjes meer en reeds zeker van behoud moest een haalbare kaart zijn, terwijl de Spartanen bij een misschien iets sterker Verde op bezoek gingen.

Gisteren zijn er op het Sportcenter twee handpompen geïnstalleerd. We hebben ook een aantal posters opgehangen met algemeen advies om virale besmettingen te helpen voorkomen. Regelmatig handen wassen en onnodig contact vermijden zijn hiervan de belangrijkste.

Groeten, Geert

Verslag : Floriant - Boeckenberg  : 20 - 27  (9-12)
A: Jesse DB (9+3s), Sara G, Matthi D (1), Jolien H (2)
V: Nikki S (1+4s), Brent S (4), Rick V (3), Lauren S
Wissels : geen
Scheidsrechter : D. Mertens, S. Cleymann

Consternatie tijdens de wedstrijd van de U19, wanneer het licht in de sporthal het zo regelmatig begaf dat de scheidsrechter geen andere keuze had dan de match stil te leggen.  Oorzaak ?  Na een algemene stroomonderbreking in geheel Oost-Vlaanderen op vrijdag, was er bij de heropstart blijkbaar iets mis gelopen met de computer die de stroomafvoer van de zonnepanelen regelt.  Eenmaal die uitgeschakeld, hielden de stoppen het.
Onze B-tjes hadden aan hun Gentse tegenstrevers een taaie klant.  Ze verdedigden hun kleine voorsprong met verve.  We wensen Tine een spoedig herstel van de stevige tik tegen haar neus, die daarna niet meer helemaal recht stond.  Ze speelde wel de hele wedstrijd uit.  Karakter !
De clash tussen de nummers 1 en 2 van de rangschikking heeft veel van zijn belang verloren omdat die volgorde nu al vast staat.  Er gaan meer ogen naar de kandidaten voor de volgende plaatsen.  Toch nemen de 2 ploegen deze wedstrijd ernstig omdat die mogelijk een voorproefje kan zijn van de zaalfinale over 3 weken.  Een bus had een aantal supporters naar Merelbeke gebracht.  Toch durf ik de opkomst van onze pantersupporters eerder gering te noemen.

!!!   Nu zondag 1 Maart: Blauw Wit - Hoevenen   Alle supporters aanwezig !!!

De Topgroep van Blauw Wit heeft na een zeer moeizame eerste helft  van de zaalcompetitie er door 3x winst in de

laatste zes wedstrijden voor gezorgd dat ze nog steeds hun lot in eigen handen hebben.

De eerste stap om het behoud in Hoofdklasse 1 te verzekeren is het winnen van de wedstrijd van zondag tegen Hoevenen.

Afhankelijk van de uitslagen in de andere wedstrijden (zie ook stand en programma hieronder) kan deze eerste stap zelfs al voldoende zijn.  

Daarom een oproep naar alle supporters: graag aanwezig om onze Blauw Witters naar de overwinning te schreeuwen. 

Laat ons er met z'n allen voor zorgen dat de 9de man/vrouw mee het verschil kan maken. 

Wegens de verplichting om alle wedstrijden van de laatste 2 blokken van de TOPleague op zaterdag en die van hoofdklasse 1 opzondag tesamen te spelen, verlaat Blauw Wit zijn gebruikelijke zaterdagavond voor zondagmiddag.  Deze wedstrijden zijn zeer belangrijk in de strijd tegen de degradatie of de beslissingswedstrijd met de tweede van hoofdklasse 2.  Onze Boeckenberg toppers zijn ondertussen zeker van hun eerste stek en kunnen de laatste 2 wedstrijden spelen als voorbereiding op de halve finales in Beveren.

Info tickets 14 & 15 maart 2020 - Halve Finales te Beveren voor Jeugd en Topgroep!!!

Vanaf vandaag kan je kaarten bestellen bij Franka Leicher en Sonja De Beukelaer via het email adres finales@boeckenberg-korfbal.be of telefonisch bij Franka (0490/58.65.31) of Sonja (03/321.71.78).

  • Toegangsprijzen : halve finale Topgroep : zitplaatsen : 12€ (te verkrijgen via onze club)
  • halve finale : inkomtickets (staanplaatsen) te verkrijgen aan de kassa van de Sporthal te Beveren : betaling payconiq en BC is mogelijk
  • halve finales jeugd : 8€ (te verkijgen aan de kassa in de Sporthal te Beveren)

 

Om organisatorische redenen zijn de kaarten pas geldig na het verkrijgen van een bevestigingsmailtje van Franka of Sonja.  Op woensdag 11 en vrijdag 13 maart tussen 19u00 tot 20u00 kunnen de bestelde kaarten worden opgehaald en betaald (graag cash aub – geen overschrijving).

Net zoals in Herentals zijn de pàrkeerplaatsen beperkt. Er zullen supportersbussen worden ingelegd. Vertrek om 16u (mogelijkheid tot wedstrijden U16) en om 17u30. Inschrijven via kimmekefrensch@hotmail.com

Adres Topsporthal Beveren : Tuinwijkstraat - 9130 Beveren

 

 
 

Op 24 januari is Louiz Boex geboren.

Proficiat aan de ouders Kevin en Evy en aan grote broer Vinn.

 
 

Verslag: Boeckenberg A – Putse A : 32 - 22  (21-11)
A: Brent S (3), Nikki S (5+2s), Rick V (2), Tine P (2)
V: Jesse DB (5), Jolien H (5), Sara G (4), Matthi D (1)
Wissels : Lucas DR, Thomas T (1), Lauren S (1), Tibo D (1)

Scheidsrechters : M. Wensma, T. Vangoidsenhove

Wat de top van de rangschikking betreft is de zaalcompetitie een uitgemaakte zaak, zeker na het verlies van Floriant tegen Borgerhout/GW.  Met een voorsprong van 6 punten zijn onze panters in de laatste twee wedstrijden niet meer bij te benen.  Voor de plaatsen 4 tot 7 is nog alles mogelijk.  Kwik deed wel een reuze zaak met winst tegen AKC/Luma, maar de 2 puntjes verschil geven geen zekerheid.
Putse had zich thuis een taaie klant getoond, door vooral in de eerste helft trefzeker af te werken.  Ook vandaag verwachten we hun volle inzet, want de bezoekers hebben ieder puntje nodig om de ellendige runners up wedstrijd tegen de tweede van Promo te vermijden.  Lisa blijft voor verder herstel op de bank.

Kalender
  July 2020  
M T W T F S S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Foto's
Trooper

Koop Online via Trooper

Bonvito login

E-mailadres 

Sporting A
Volg ons op Facebook

.

Events
Verjaardagen
16/07
Eline Denie
17/07
alex yildiz
17/07
Brecht Goethals
18/07
Jan Smout
18/07
Bridget Moens
18/07
Peter Van De Velde
19/07
Mimi Smits
19/07
Sven Wouters
19/07
Arnaut Goethals
19/07
Senne De Wandel
Twitter

Kon. Boeckenberg Korfbal Club vzw   |    Grensstraat 9   |   2100 Deurne   |   BTW BE 0408.601.117

info@boeckenberg-korfbal.be

 © 2016, website powered by Twizzit.com