De veldcompetitie gaat van start, behalve voor de U14 en U16 die al meteen een vrij weekend (extra) hebben.  Hieronder de aanduidingen van de scheidsrechters voor het eerste wedstrijdblok.  Last minute wijzigingen zijn altijd mogelijk.

De oefenwedstrijden van de Topgroep van Boeckenberg werden afgelast in het kader van een preventieve Corona-maatregel binnen de ploeg van Riviera.

Onze toppers zullen wel onderling wedstrijden spelen vanaf 14u30.

Alle supporters zijn dus meer dan welkom om te komen kijken en te genieten van het zonnetje op het terras.

We vragen uiteraard dat jullie daarbij alle maatregelen respecteren.

Eén week voor de start van de competitie staan er nog een aantal

oefenwedstrijden op het programma dit weekend.

Op zaterdag spelen U12,U14, U16 en U19 oefenwedstrijden op Rijko.

Zondag speelt onze topgroep op Boeckenberg een oefenwedstrijd tegen Riviera.

Bij mooi weer breiden we het terras graag uit naar het Boeckenbergplein dus zet

je fietsen in de fietsenstalling aub.

Kom kijken en geniet van korfbal, geniet van het mooie weer en hou je aan de

voorgeschreven maatregelen.

Vanaf seizoen 2020-2021 zal je als speler geen flessenwater meer krijgen op Boeckenberg / Blauw-Wit.

Wij gaan voor een groener , ecologischer alternatief : KRAANTJESWATER !

Je kan je drinkbus op volgende plaatsen vullen :

- thuis

- aan de verhoogde kraantjes in de spelerstoiletten

- aan de verhoogde kraan in het EHBO lokaal

Bedankt om deze plaatsen proper achter te laten en voor je bijdrage aan dit milieuvriendelijk alternatief.

Het is een oud zeer dat nu ook tijdens deze moeilijke sporttijden even actueel blijft.  Korfbal - en korfbal niet alleen overigens - kent een accuut gebrek aan officiële scheidsrechters.  Alhoewel deze persoon regelmatig vergruisd wordt door de supportersaanhangen, blijft een scheidsrechter bij elke wedstrijd een absolute noodzaak.

Corona en vooral de verplichting om mondmaskers te dragen zal ongetwijfeld de luidruchtigheid van de supporters dempen.  Daarbij kan ik uit ervaring zeggen dat bij vele wedstrijden de tolerantie ten opzichte van scheidsrechterlijke beslissingen sterk verbeterd is.  Iedereen raakt overtuigd van de noodzaak van een neutrale leiding op het veld.

Het is dus nu het ideale moment om de stap naar het fluiten te zetten en je in te schrijven voor de opleiding.  Een opleiding die nu beperkt is tot een dag thuis achter je computer, waarna je uiteraard in de praktijkstage begeleid wordt door een coach.  Eenmaal gebrevetteerd krijg je van de KBKB het officiële uniform aangeboden.  Daarnaast geniet je per wedstrijd van een degelijke vergoeding, belastingvrij dan nog wel.

Dirk Poschet

Kinderen van 4,5 en 6 jaar die graag willen bewegen, rollebollen en al spelend kennis willen maken met korfbal, verwelkomen we graag vanaf september 2020 op onze kunstgrasvelden te Deurne, Grensstraat 7.

De trainingen starten op zaterdag 5 september 2020 en zullen elke zaterdag van 10u tot 11u (behalve tijdens de schoolvakanties) doorgaan tot einde mei 2021.

Inschrijvingsgeld : 100€ maar kom gerust maar eerst even een aantal keren proberen!!!

Inschrijven kan bij : Joycevangorp@skynet.be - tel 0485 622 691 of www.boeckenberg-korfbal.be - inschrijven (nieuw lid).

Kom zeker eens langs op zaterdag 5 september om 10u op onze Boeckenbergvelden!!!

Binnenkort beginnen de oefenwedstrijden en competititewedstrijden terug. Supporters zijn hierbij toegelaten maar moeten wel een aantal richtlijnen volgen. We zetten ze hier even op een rijtje :

- Hou steeds voldoende afstand van mensen die niet in je bubbel zitten

- Draag steeds een mondmasker

- Was of ontsmet regelmatig je handen

- Staand supporteren mag niet aan de zijde van het terras , wel aan de achterlijn en aan de zijlijn op het veld

- Op het terras mag je wel zittend supporteren

- Het is verboden de zone van de spelers en begeleiding te betreden

- Registreer je aanwezigheid door het scannen van een QRcode die je op verschillende plaatsen rond het veld kan vinden, indien je geen scanner hebt kan je die downloaden of kan iemand anders jou registreren.

Bedankt om deze instructies op te volgen , zo kunnen we er een fijn, sportief jaar van maken.

Beste Boeckenbergers,

Het korfbalseizoen is terug begonnen. Dat wil zeggen dat de meeste van jullie ook allemaal terugkeren uit vakantie. Bij terugkeer gelden er een aantal regels die je moet volgen. Gelieve deze heel goed te lezen en op te volgen. Hieronder vindt u de link waar alles in staat. Bedankt om verantwoordelijk om te springen met de opgelegde maatregelen zodat we gezond kunnen sporten.

Beste leden, spelers, trainers en supporters

De laatste dagen is er in Antwerpen een enorme verhoging van het aantal COVID-19 besmettingen. Zowel federaal als provinciaal werden de maatregelen weer verstrengd. Ook voor sporters hebben deze maatregelen gevolgen. Het bestuur van Boeckenberg heeft hierover samengezeten. De officiële communicatie hierrond mag u één van de dagen verwachten. Wij wachten nog op de correcte richtlijnen van de KBKB en sport Vlaanderen om u zo correct mogelijk te informeren.

Hopelijk blijft iedereen gezond en kunnen we elkaar snel op een verantwoorde manier terug zien.

October 2020

Lander Bellemans