NL
EN
FR

Na het succes van afgelopen zaterdag gaan we de wedstrijd van de Rode Duivels van donderdag op groot scherm in de zaal vertonen. Er zijn max 200 p toegelaten. Daarom vragen we om op voorhand te reserveren op ek-voetbal@boeckenberg-foyer.be

Gezien het vroege startuur (18u00) zullen er hamburgers te verkrijgen zijn. Hiervoor moet niet op voorhand worden ingeschreven.

Donderdag 10 juni vond de jaarlijks algemene vergadering plaats in de foyer. De raad van bestuur koos er voor om deze live te houden en niet online waardoor deze wat later op het jaar plaats vond. Er werd nog wel getraind door de jeugd in 2020 en we hebben een aantal wedstrijden gespeeld, maar een volwaardige competitie zat er niet in. Gelukkig kende we een aantal toffe inititieven die toch voor verbinding bleven zorgen. Zo hadden we een wafel- en wijnverkoop, werden er verschillende challenges gedaan en maakte Lander een fietsrally die ons toch even uit ons kot kon doen komen.

Uit de jaarrekening en de begroting konden we besluiten dat we de gezonde financiele toestand van onze vereniging blijven behouden en kreeg de club het vertrouwen van de leden om deze goed te keuren. 

Bij de verkiezing van de bestuursleden hadden we Peter Wegge die na vele jaren dienst ontslagnemend was. Ook langs deze weg nog eens bedankt voor je vele jaren van inzet en clubliefde. Rick Voorneveld werd als nieuw lid unaniem verkozen en zal vanaf nu ons bestuur vervoegen. Welkom in onze rvb Rick!

De leden melden ons nog dat ze graag op de hoogte blijven van de intenties die de rvb bekijkt om het natuurgrasveld efficienter te gebruiken.

We sloten de vergadering af met een glaasje op het terras.

Bedankt aan de leden voor het vertrouwen in de rvb van Boeckenberg en Blauw Wit.

Sarah Cordon - voorzitter

Beste leden, Panters,

Vanavond, Donderdag 10 juni 2021, hebben wij onze JAV in het Boeckenberg Sportcenter. (aanvang om 20u)

Wij hopen op een talrijke aanwezigheid op onze algemene vergadering.

Agenda:

Openingswoord
Verslag werkingsjaar 2020
Verslag Comité van Toezicht
Goedkeuring van de jaarrekening van 2020 (1 januari - 31 december)
Vaststelling contributies 2021-2022
Goedkeuring van de begroting 2021 en 2022
Verkiezing leden Comité van Toezicht
Verkiezing bestuursleden
Sluiting
Viering van de laureaten 2020

Opmerkingen: Stemgerechtigd zijn: alle bij de KBKB aangesloten leden voor zover 16 jaar geworden op de dag van de vergadering, alsook alle Sportclubleden. Andere leden zijn welkom op de vergadering doch hebben geen stemrecht.

Aanstaande zaterdag gaat het EK Voetbal van start voor de Rode Duivels. Voor deze gelegenheid organiseert de Boeckenberg Foyer voorafgaand een grote BBQ (aan 15,00 € p.p.). Graag op voorhand betalen op rekening BE21 0016 2877 5803.

Om de toeloop te kunnen beheersen verzoeken wij u om snel en tijdig in te schrijven, ook om alleen maar te komen kijken. De wedstrijd zal worden vertoond in de grote sporthal op groot scherm (5m op 4m) dat voor de tribune zal worden geïnstalleerd. Er zullen ook tafeltjes (per 4) worden voorzien. Alle Coronamaatregelen dienen verder in acht te worden genomen : hygiëne voorschriften, afstand houden voor de diverse bubbels (4), mondmaskers bij het rondlopen, zittend consumeren, ...

Schrijf nu in op ek-voetbal@boeckenberg-foyer.be. Er zijn nu reeds meer dan 30 p ingeschreven. We kunnen niet meer dan 200 p aanvaarden. De inschrijvingen voor de BBQ worden afgesloten op donderdagavond 10 juni.

Beste Panters, 

We ontvingen het trieste nieuws dat Rik Wauters overleden is op dinsdag 4 mei 2021.
Via deze weg willen wij Linda, Elke, Jens en de ganse familie veel sterkte wensen in deze moeilijke tijden.

 

Dinsdag 16 maart is Leon De Bremaeker geboren. Zoontje van Jesse en Tiffany en broertje van Sienna. 

Welkom kleine Panter. 

Zonder vrijwilligers geen clubwerking.

Bedankt aan alle vrijwilligers voor jullie inzet voor en achter de schermen.

Op 8 februari is Elise Florus geboren, dochtertje van Jasmien Dreesen en Dave Florus.


Wij willen langs deze weg Jasmine en Dave feliciteren, hopelijk kunnen we Elise snel op onze vereniging begroeten.

Proficiat !!!

Afgelopen zondag vernam ik het jammere heengaan van Adrienne Vanderheyden, een naam die eerder gebruikt werd dan haar meisjesnaam, bij de oudere leden gekend als “Jenneke”.

Toegetreden tot Boeckenberg in 1944, waarschijnlijk in de voetsporen van haar latere echtgenoot Jef, stond ze 10 jaren later als een van de 9 oprichters mee aan de wieg van de VZW Boeckenberg.  Het duurde nog enkele jaren voor ik haar en haar korfballende zonen Paul en Tony leerde kennen.  Haar sportieve carrière, in oa. de fanions met ploeggenoten Fred Vermeulen, Ferdi De Beukelaer, Jef De Bruyn, Alex Laureyssens, klein Els en groot Els en haar man, zat er toen al op, maar ze bleef wel actief in de clubwerking in een ondersteunde rol, in de jeugdcommissie.  Bescheiden van aard, zelfs als echtgenote van een van de belangrijkere voorzitters van de club, droeg ze een onopvallend, doch dikwijls zeer belangrijke steentje bij, met een bemoedigend woord, een schouderklopje, het invullen van administratieve taken en zo veel meer.  Zij borduurde in de beginperiode de ondertussen reeds lang verdwenen “schildjes”.  In 2002 werd Adrienne, toen reeds Lid van Verdienste, samen met de andere oprichters in de bloemetjes gezet ter herkenning van haar werk in de club.  Velen zullen haar herinneren als de minzaam glimlachende dame aan haar vaste tafeltje bij de kachel met haar vriendinnen zoals Els, Irène’tje en Jetje in het clubhuis in Boekenbergpark.

Op vrijdag 22 januari had in beperkte familiale kring de uitvaart plaats.
We betuigen ons oprechte medeleven aan haar kinderen Paul en Tony, haar kleinkinderen, familie en vrienden.

 

Enkele beelden uit de 'tijd van toen' onder lees meer

Kalender
  August 2021  
M T W T F S S
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
Foto's
Trooper

Koop Online via Trooper

Bonvito login

E-mailadres 

Sporting A
Volg ons op Facebook

.

Events
Verjaardagen
06/08
Thias Van Loock
07/08
Jeanine Venesoen
09/08
Wim Duytschaever
10/08
Jarno De Loose
11/08
Ronald De Greves
11/08
Damian Wilinski
13/08
Maria Dellea
14/08
Patrick Bosschaert
14/08
Mathis Hoevenaars
15/08
Eva Goethals
Twitter

Kon. Boeckenberg Korfbal Club vzw   |    Grensstraat 9   |   2100 Deurne   |   BTW BE 0408.601.117

info@boeckenberg-korfbal.be

 © 2016, website powered by Twizzit.com