De meisjes aan het kanon ditmaal met 5 van de 7 doelpunten, knap, blijven doen meisjes !!

Mooie overwinning van de ganse ploeg tegen de leider van de topleague U13.

Gelijk opgaande 1ste helft, met een vlugge opener op afstandschot van Liv en met een doelpunt op zijn "Eppo's" gaan we de rust in met 2-2. Tweede helft met beter en mooie korfbal met doelpunten van Maura na rebound, Noor met doorloper, Lou geraakt eindelijk voorbij zijn tegenstrever en scoort ook op doorloper. Liv kan Maura mooi aanspelen en die scoort haar 2de doelpunt op een uitwijkbeweging de geruststellende 4 - 6. Noor maakt ook nog een doorwandelaar maar scoort hieruit een technisch mooi doelpunt en legt de eindstand vast 5 - 7. Op het einde nog een applausvervanging voor Julia die voor enkele maanden betere oorden gaat opzoeken met haar familie. Cleo kan al 20 minuten op niveau spelen, stap voor stap zal ze terug "top" zijn. Hopelijk kunnen we de volgende wedstrijden terug met het ganse team aanwezig zijn.

Blijf met zijn allen groeien in deze competitie dan kunnen we nog mooie resultaten behalen !