Zaalwedstrijd U17 d.d. 13/11/2021: Putse A - Boeckenberg A (14-12)

Dit verslag hadden jullie nog te goed. Voor de eerste zaalwedstrijd trokken we op een waterige dag naar Rijko. De laatste confrontatie eindigde op een gelijke stand, dus alles was mogelijk en we hadden er goede hoop op. Maar helaas, het was ons niet gegund. Naast wat shotklokproblemen, die de beste club kan overkomen trouwens, en een brandalarm waardoor de wedstrijd even diende stilgelegd te worden, waren er ook enkele spijtige beslissingen op cruciale momenten die niet bepaald in ons voordeel gefloten werden.

14-12 shot heer Rijko

Onze start was zeker niet de beste. Voor we het wisten, stond het al 5-2 en ook na een time-out slaagden we er niet in het tij te doen keren. Slechte passen en snel balverlies waren mede de oorzaak van de steeds ruimer wordende achterstand. Beide ploegen kregen evenveel doelkansen, maar Rijko was de betere afwerker. Zo gingen we de rust in met 7-3.

In de tweede helft knabbelden we stukje per stukje van die achterstand weg en konden we tot kort vóór het einde zelfs terugkomen tot 13-12. Van mentale veerkracht gesproken na een wedstrijd van achtervolgen. Maar helaas werden ons deze keer enkele penalty's niet gegund en kregen we die wel tegen. Met opnieuw een gelijkspel zou iedereen vrede gehad hebben na deze bewogen wedstrijd, maar zo nipt verliezen is heel zuur. Laat ons proberen dit in de terugwedstrijd recht te zetten.

Tot slot graag nog een woordje van dank aan Mado, die ons kwam versterken, nu we Elfie helaas gedurende enkele weken kwijt zijn. We hopen haar echt snel weer terug tussen de lijnen te zien en wensen haar alvast een voorspoedig herstel.