Om 10u00 fluit scheidsrechter Jan Nelen de eerste wedstrijd op gang.  Boeckenberg en Riviera bijten de spits af van het tornooi met een nieuwe sponsor, Belfius, en in een nieuwe vorm.  Door allerlei omstandighden konden er slechts 5 juniorploegen gevonden worden om deel te nemen.  Geen reeksen en geen finaleronden, maar alle ploegen die in directe confrontatie zullen uitmaken wie op het einde van de dag met de wisselbeker naar huis mag.

Boeckenberg - Riviera : 9-4
De eerste wedstrijd begint langzaam, alhoewel de eerste aanval van Boeckenberg al dadelijk een doelpunt oplevert. Toch is de thuisploeg de betere ploeg en kan langzaam een voorsprong uitbouwen. Zo gaan we de rust in met 4-1.
Ook de tweede helft komt traag op gang. Pas na 9 min. kan Riviera iets verkorten, maar ondergaat daarna terug het aanvalsspel van de panters, die uitlopen tot 7-2 en zo de wedstrijd reeds vroeg beslissen.

Verde - Sikopi : 6 - 11
Sikopi is in de eerste helft te sterk voor Verde, dat ook nog wat problemen heeft met de afwerking.  De score aan de rust luidt 0-6.
Na de rust komt Verde beter in de wedstrijd en toont zich zowel tussen de lijnen als op het scorebord.  Het verschil kan niet meer overbrugd worden, zodat sikopi verdient aan de winst blijft.

Voorwaarts - Boeckenberg : 9-5
De Elsdonkenaars tonen zich gretig en scherper voor de mand.  De panters weren zich maar kunnen achterstand in de score niet voorkomen.  Via 2-0 en 5-1 blijven ze met 6-3 aan de rust toch nog in de wedstrijd.
De tweede helft verloopt evenwichtiger.  Hoezeer de panters ook proberen, ze krijgen de kloof van de eerste helft niet toe.  Integendeel Voorwaarts houdt zowel op het veld als op het scorebord de overhand en besluit de partij dan ook terecht winnend.

Verde - Riviera : 6 - 9
Riviera heeft in een nieuwe ploegsamenstelling even tijd nodig om tot goede combinaties en aanvallen te komen.  Verde profiteert hiervan om 2-0 uit te lopen, maar verzuimt dan om de score verder uit te diepen.  Naarmate de tijd verstrijkt vindt Riviera de cohesie wel en vecht zich terug in de wedstrijd.  Ze komen gelijk en gaan er over : 2 - 4 aan de rust.
In de tweede helft gaat Riviera op zijn elan door en loopt tot 4 doelpunten.  Verde laat echter niet betijen en dicht langzaam de kloof tot 6-7.  Als Riviera dadelijk tegenscoort, breekt bij de tegenstander de veer.  Zo kan Riviera de wedstrijd nog gemakkelijk naar zich toehalen.

Sikopi - Voorwaarts : 4 - 7
Deze wedstrijd moet meteen beslissen wie zich aan de leiding zal vestigen.  De wedstrijd gaat gelijk op.  Beide ploegen houden zich qua socore en spel in evenwwcht.  Kort voor het einde van de kan Voorwaarts toch een kloofje slaan en met 3-5 gaan rusten.
Na hernemen scoren de Elsdonkenaars het eerst.  Sikopi krijgt de zware taak om terug in de wedstrijd te komen.  Dat lukt echter niet meer en Voorwaarts blijft de tweede helft in controle.  Meteen wordt deze ploeg de te kloppen ploeg voor de eindwinst.

Boeckenberg - Verde : 17 - 4
De panters verdedigen stevig en maken het Verde zeer moeilijk voor de korf.  Aanvallend gaat het vlot, ook omdat de groentjes niet agressief genoeg verdedigen.  Kort voor de rust kan Verde op strafworp toch de nul van het bord halen, 10-1.
In de tweede helft kan Verde iets meer weerwerk bieden.  De wedstrijd was aan de rust reeds beslist.

Riviera - Sikopi : 14 - 12
Riviera moet de punten pakken tegen Sikopi om in de laatste wedstrijd tegen Voorwaarts nog een kans te hebben op de eerste plaats.  Deze ploeg begint dan ook fel aan de wedstrijd.  Sikopi laat niet begaan en bljft aankampen tot 3-3.  Als Riviera dan even beter afwerkt komt er een 4-punten kloof op het bord.  Net voor de rust kan Sikopi daar nog een doeltje van goedmaken, 7-4.
De Pioniers zetten hun achtervoolging voort.  Met nog een 6-tal min. op de klok komen ze tot op een doel, 10-9.  Het lijkt voor Riviera wel het sein om terug voluit te gaan.  Het einde van de wedstrijd wordt spannend.  Op 13-11 mist Sikopi een inloper, maar dezelfde aanval volgt toch de aansluitingstreffer.  Tijd : 2'10".  De volgende aanval scoort Riviera opnieuw.  Sikopi krijgt nog een paar aanvallen, maar de zenuwen en gebrek aan afwerking zorgen er voor dat de score niet meer wijzigt.

Voorwaarts - Verde : 14 - 6
Wie een afstraffing van Verde had verwacht, kwam bedrogen uit.  Het is Verde dat van op afstand de score opent.  Het duurt tot de 13de minuut voor Voorwaarts aan de leiding komt.  De Elsdonkenaars duwen dan wel door naar 5-1.  Voor de rust kan Verde met 2 doelpunten in de wedstrijd blijven, 5-3.
Daarna moet de ploeg van het Kiel de wet van de sterkste ondergaan.  Voorwaarts loopt langzaam weg, maar Verde verdedigt zich fair tot het laatste fluitsignaal.  Ondanks een laatste plaats kan het terug zien op een mooi tornooi.
We wensen de gekwetste dame een spoedig herstel.

Sikopi - Boeckenberg : 10 - 18
Een blik op het scorebord leert ons dat de panters deze wedstrijd moeten winnen om de tweede plaats te verzilveren, zelfs een waterkansje op de eerste plaats te behouden.
De score gaat gelijk op in het begin.  Boeckenberg wel eerst scorend, maar tot 3-3 is er geen merkbaar verschil.  Dan verliest Sikopi in aanval de organisatie, waardoor ze veel balverlies lijden of slechts tot 1 schotsaanvallen komen.  Boeckenberg profiteert hiervan om een kloof te slaan en aan de rust weg te lopen tot 5-11.
In een sterke tweede helft laten de panters geen twijfel over hun intenties of hun capaciteiten.  Sikopi poogt nog wel, maar kan enkel de schade beperken.

Riviera - Voorwaarts : 10 - 15
Voorwaarts heeft aan een punt voldoende om de eerste plaats te pakken.  Riviera kan dus de spelbreker zijn, maar kan daar zelf niet de vruchten van plukken.  Als zij winnen, pakt Boeckenberg alsnog de eerste plaats.  De Elsdonkenaars laten zich niet onder druk zetten.  Zonder op de feiten vooruit te willen lopen, is deze ploeg de sterkste van het tornooi.  Zo komt Riviera op achterstand, 1-5, en ondanks stevig weerwerk blijft het verschil aan de rust behouden : 3-7.
Tijdens de tweede speelhelft krijgen we hetzelfde wedstrijdbeeld.  Riviera dat vecht voor wat het waard is tegen een  sterker Voorwaarts.  De score gaat ondertussen quasi gelijk op, terwijl het verschil van aan de rust behouden blijft.  Een mooie wedstrijd met een verdiende winnaar.